Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes hakkında hep aynı haberler,geçiniz

Süper kupa maçı ne zaman yav bi tokatlayalım şunları 3-0 yine

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Dikkatle de izledim mertensin katkısı yok demiyorum ama abartildigi kadar değil. Mertens oynayacaksa bu yaşta çift gol sayisini bulmalı. Ne gol ne asiste bekleneni veremedi. Bu yilda zaten çoğunlukla yedek olmasi kesin gibi formayı zor bulacak. Bu kadar kritik önemde bizim için Okan hoca niye yedeğe çekiyor. Abartmayın yahu . Sanchez bugün gelsin Mertens Türkiye kupası topcusuna döner ve 70 den sonra oyuna alınan oyuncu. Gerçi sanchez gelmeden de o konuma düştü.
Geçen sene 3 maç oturup düzenli izledin mi Sanchez'i yoksa TM skor verileri üzerinden mi yorumluyorsun? Kimsenin bir şeyi abarttığı yok. Mertens false 9 oynarken golcü bir kimliğe büründü ve buradaki rolü farklı. Bir futbolcunun top rakipteyken nerede durduğunun dahi takım savunması için önemi vardır. Alexis fundamental anlamda Mertens'in yanına dahi yaklaşamaz. Her şeyi geçtim Mertens'e hali hazırda 3 civarı maaş verecekken Alexis'e de 3 milyon maaş gömemeyiz, biraz makul olmakta fayda var.

Manolas ne loo nelsonu satıp bunu almak gibi bir hata yapmazlar yani değil mi? İstifa sebebidir şimdiden söyleyeyim.

sabahki video garip geldi.hedef 24 için olsa diger gunler torbaya mi girdi?önceki gunler nerdeydi bu video?ayrıca sabah 9:00 ve baslıyoruz iması?neye baslıyosun kardeş?kimle?sabah sabah imalı video garip geldi

öte yandan icardinin sanki rahatlamıs gibi storyler atması,fotoda gülmesi,paylasım yapması,yengenin almanca ceviride son tesler iyiydi demesi ve sarı saclı haliyle arabadan foto atarkenki rahatlıgı ve masterhceften gece hikaye atması falan .....

bişeyler yolda gibi

Muslera'yı gönderip yerine Şengezer'i almak gibi bir fikrimiz umarım yoktur.

Takip etmeyen varsa etsin bunlara en güzel yanıt gücümüzü göstererek olur medyaya da cesaret vermiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt