Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.204
- 17.861
- 2.228
Kesin sıkıcak yalan olduğunu biliyorum ama genede takip edecem.Clickbait’im diye bağırıyor. Hem de sadece isim demiş. Yeni biri olsa yıldız futbolcu falan derdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin sıkıcak yalan olduğunu biliyorum ama genede takip edecem.Clickbait’im diye bağırıyor. Hem de sadece isim demiş. Yeni biri olsa yıldız futbolcu falan derdi
Laf bana geldi sanirim. Ben 5-6 atariz kafasinda degilim. Ama bariz kalite farki var, elenmemiz rezillik olur. Dedigim bu. Evet mucadele etmezsen 6 yas alt yapi grubu da yener seni o mantikla.Şu takımları küçümsemeyi bırakın kardeşim normal maç işte rakip oymuş buymuş ne önemi var? Çıkıp adam gibi mücadele etmezsen her maç zordur. 35 senedir tek bir maçımızı kaçırmadım şunada 5 atarız 10 atarız bir kere bile düşünmedim. Aynı zihniyet geçen sene barçadan 10 yeriz diyordu gördük.
20 takım yok.mu neden bay oluyorGene bay haftali olacak. Nekadar rezil bir futbol federasyonudur bunlar yav
bay haftası yok yav seneye 19 takıma düşünce olur o20 takım yok.mu neden bay oluyor
4dusup 3 cikinca kac oluyor?20 takım yok.mu neden bay oluyor
Morutana kontenjan açıldı hayırlı olsun 25.04.1999 doğumlu artık kontenjan derdimiz de kalmadı.
Bu 8+3 mevzusundan sıyrılmanın en iyi yolu Barış Alper'i sağ kanatta düzenli oynatabilmek böylece orta sahada 3 yabancı kullanmak mümkün olur. Barış'ı düzenli oynatırsak Rashica'ya benzer bir katkı alabiliriz hatta fizik gücüyle birlikte fazlasını bile yapabilir.
Seneye diyorum yav. Alinti yaptigim renktasin yazdiginida mi görmediniz?4dusup 3 cikinca kac oluyor?
Hoca göndermez niyetin söylemiştim Boey unutmuşum.13+99 sonrası doğumlu 1 oyuncu benim anladığım.Boey var zaten o statüde

gstv çalışıyor mu digitürk olanlar
Ya şöyle salak salak şeyler yazıp milleti sinir ediyorsun.Hızlı, Teknik, Şutör, Pasör ve Kaliteli.. Kerem Demirbay giysin artık şu Parçalı formayı8+3 sistemi için alınabilecek tartışmasız en iyi oyuncudan bahsediyoruz. En az İlkay ve Hakan kadar iyi bir 8 numaradan. Hatta gündemde olduğu için örneği öyle vereyim Fakir Sabitzeri.Ekli dosyayı görüntüle 210809
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cok net gs geliyor