Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takımları küçümsemeyi bırakın kardeşim normal maç işte rakip oymuş buymuş ne önemi var? Çıkıp adam gibi mücadele etmezsen her maç zordur. 35 senedir tek bir maçımızı kaçırmadım şunada 5 atarız 10 atarız bir kere bile düşünmedim. Aynı zihniyet geçen sene barçadan 10 yeriz diyordu gördük.
Laf bana geldi sanirim. Ben 5-6 atariz kafasinda degilim. Ama bariz kalite farki var, elenmemiz rezillik olur. Dedigim bu. Evet mucadele etmezsen 6 yas alt yapi grubu da yener seni o mantikla.

Bu 8+3 mevzusundan sıyrılmanın en iyi yolu Barış Alper'i sağ kanatta düzenli oynatabilmek böylece orta sahada 3 yabancı kullanmak mümkün olur. Barış'ı düzenli oynatırsak Rashica'ya benzer bir katkı alabiliriz hatta fizik gücüyle birlikte fazlasını bile yapabilir.

Pas öncesi 30 saniye düşünüp en kötü tercihi yapan BAY'dan kanat olmaz. 9 yada sahte 9 oynar son vuruşları geliştirirse potansiyeli yüksek.

Hızlı, Teknik, Şutör, Pasör ve Kaliteli.. Kerem Demirbay giysin artık şu Parçalı formayı 8+3 sistemi için alınabilecek tartışmasız en iyi oyuncudan bahsediyoruz. En az İlkay ve Hakan kadar iyi bir 8 numaradan. Hatta gündemde olduğu için örneği öyle vereyim Fakir Sabitzeri.Ekli dosyayı görüntüle 210809

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya şöyle salak salak şeyler yazıp milleti sinir ediyorsun.

En son ne zaman izledin Kerem'i. Hızlıymış. İlk yazdığın şey direkt yalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt