- 3 Haziran 2015
- 56.769
- 65.902
- 4.143
Oglum ne kadar agliyorsunuz yaw, ustelik HAZIRLIK maci.
bu macta tam olarak belli olmustur, ne eksik oldugunu.
Hem Paredes hem Fred gelsin, midjo falanla olmiyacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oglum ne kadar agliyorsunuz yaw, ustelik HAZIRLIK maci.
Kolpa, 2 transfer acikla artik.Sezon bitmeden önce oyuncularla anlasilmist Ilkaylar Hakanlar havada ucusuyordu
Biri 24 yaşında ve yerli, gelişim de gösteriyor tahammül edebilirsin, diğeri futbolu alımda geçen sene fiilen bıraktı mata gibi görmek 10 dakika falan değerlendirip takım içi mentor olarak görmek gerekiyor da. Sonuncusunu. 1 senedir Adana’ya golü haricinde bir esprisini göremedik sene sonu 31 yaşına girecek ve yabancı hakkından yiyor yani.
Aynen öyle takım harbiden yorgun abi 10 günde 4.maç bu şok ağır antrenmana soktular oyuncuları çok normal böyle olmasıOglum ne kadar agliyorsunuz yaw, ustelik HAZIRLIK maci.
bence yemezler , bizim kadar burda takılıyorlar en azForuma benzini dökmüşsünüz ha renktaşlar. Antuda bunlar lig başlamadan karıştı mesajları atılıyordur şimdi.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bu takımı defans kalitemiz, torreira ve icardi şampiyon yaptı. Diğer mevkilerde über bi kalite söz konusu değildi. Heleki avrupa kulvarı varken aşırı yetersiz bir kadroYorgunlukla değil kadroyla ilgili bir durumdu.
Bu takımı defans kalitemiz, torreira ve icardi şampiyon yaptı. Diğer mevkilerde über bi kalite söz konusu değildi. Heleki avrupa kulvarı varken aşırı yetersiz bir kadro
Buna katılıyorum transfer dönemi başında keremi beğenmiyorum dediğimde taşa tutuldum burda bu takıma kanat oyuncusu şart keremle falan olmaz çok top eziyor keremBu takımı defans kalitemiz, torreira ve icardi şampiyon yaptı. Diğer mevkilerde über bi kalite söz konusu değildi. Heleki avrupa kulvarı varken aşırı yetersiz bir kadro