Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenge maşallah evde durmuyor.surekli arabayla geziyor

Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.

Almanya'daki genel Almancı taraftar profili çok sıkıntılı. Senin bahsettiğin güzelliği suistimal edecek hareketlerde bulunmaları kesin. Ortalığı yıkarlar yine. Bu yüzden böyle bir şeyin mümkünatı yok. Bu sapıtan aptal Almancılar yüzünden Almanya'da hazırlık maçları yapmamız yasak gibi bir şey yıllardır.

Bu Miçö Taylan'dan daha kötü bir oyuncu, net. Çok canım sıkılıyor verdiğimiz parayı düşündükçe.
Norveçli oyuncu aldığımız yetmiyormuş gibi bir de Hollanda'dan aldık. Şu iki denklemin tutma ihtimali yok zaten, hata bizde.
Son 30 yılda adamlardan Odegaard ve Haaland hariç oyuncu çıkmamış. Sörlöth'u saymıyorum, istisnai bir performans idi. Şimdi gelse 1 sene sonra arkasına teneke bağlanıp yollanır.

turkolara 30 tl
gurbolara 210 tl

sağolsun kulubumuz gurboları güzel söğüşlüyor
ben otelde resepsiyonisttim bizim bellboylar olsun restorantta çalışan garsonlar olsun gurbetçi müşterileri hiç sevmezler çünkü gurbetçiler aşırı cimridir.Bunu nedeni bence doğdukları şehirle alakalı çünkü çoğu yozgat ,kayseri,çorum ,sivas ve konya gibi nefes parayla olsa nefes almayacak olan illerden olduğu içindir.

Takım toparlanır boşa karalar bağlamaya gerek yok Torreira sakat olivera sakat orta sahasız maça çıktık artı rakip hazır bi rakipti ve bizim takım aşırı yorgundu kamp sonrası şöyle bi kadro kurabilirsek ligi domine eder guruplara kalırız

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Parades(Fred)
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi

Transfer
Dubois Kaan Emin Kazımcan
Berkan Kerem
Barış Olivera Mertens
Bakambu

Böyle bi kadro ve yedeklerle şampiyon oluruz tekrardan Zaniolo satılırsa çok daha sağlam adamlar gelebilir

ben otelde resepsiyonisttim bizim bellboylar olsun restorantta çalışan garsonlar olsun gurbetçi müşterileri hiç sevmezler çünkü gurbetçiler aşırı cimridir.Bunu nedeni bence doğdukları şehirle alakalı çünkü çoğu yozgat ,kayseri,çorum ,sivas ve konya gibi nefes parayla olsa nefes almayacak olan illerden olduğu içindir.
en eli açıklar hangi memleketten

yav kariyerinde 3 maç olan yamuk yumuk tiplerin fiyatına 15 milyon diyolar. yuzde 90'ı da kariyer yapamadan kayboluyor.
Yetenekliyse scoutlar peşindedir zaten 20 olmadan kaparlar. Ah aklıma hayalet geldi şimdi 23 yaşına kadar Rumen liginden dışarı çıkmamış adama dünya para bayıldık. İstisnalar hariç 20 olmadan bu adamları kapıyorlar zaten

Bu Miçö Taylan'dan daha kötü bir oyuncu, net. Çok canım sıkılıyor verdiğimiz parayı düşündükçe.
Norveçli oyuncu aldığımız yetmiyormuş gibi bir de Hollanda'dan aldık. Şu iki denklemin tutma ihtimali yok zaten, hata bizde.
Son 30 yılda adamlardan Odegaard ve Haaland hariç oyuncu çıkmamış. Sörlöth'u saymıyorum, istisnai bir performans idi. Şimdi gelse 1 sene sonra arkasına teneke bağlanıp yollanır.
Taylan’dan daha kötü bir orta saha Dünya üzerinde yok

100 kağıt istiyorlar reis barçanın ispanya la liganın koyduğu limiti yetmez kaydedemezler yav ancak kimse teklif etmezde son zamanlarda zorunlu satın alma olmadan kiralığı kabul ederlerse o zaman olur.
O işi ayarlarlar sonuçta bunlar kardeş kulüp gibi bir şey. Para almadan greizman'ı kiralık gönderen, aslına bakarsan en kötü bir 20-25 milyon euro bonservis koparabilecekken 9 milyon gibi komik bonservise gönderen bir kulüp. Aralarında değişik bir ilişki var.
Depayı sen istesen 10 çekip 3 milyona aralarında paslaşan kulüpler. 20+40 milyona kapatırlar öyle şaşırıp bakarız. 2 sene sonra da ferran'ı 25 milyona a.madride satarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt