- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yenge maşallah evde durmuyor.surekli arabayla geziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melihşah gelsin de haber versin biraz.

Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.
Tanınınca zaten alamazsın renktasbu kimsenin tanımadıgı, bir başarısı olmadıgı halde fiyatı yuksek guney amerikalı topçu ekolunden kimseyi almayalım lutfen.
tövbe mi etmiş?Yabancı kuralı duyumu sonrası melikşah cıs oldu artık![]()
tövbe mi etmiş?
yav kariyerinde 3 maç olan yamuk yumuk tiplerin fiyatına 15 milyon diyolar. yuzde 90'ı da kariyer yapamadan kayboluyor.Tanınınca zaten alamazsın renktas
ben otelde resepsiyonisttim bizim bellboylar olsun restorantta çalışan garsonlar olsun gurbetçi müşterileri hiç sevmezler çünkü gurbetçiler aşırı cimridir.Bunu nedeni bence doğdukları şehirle alakalı çünkü çoğu yozgat ,kayseri,çorum ,sivas ve konya gibi nefes parayla olsa nefes almayacak olan illerden olduğu içindir.turkolara 30 tl
gurbolara 210 tl
sağolsun kulubumuz gurboları güzel söğüşlüyor
yazamadım henuz ama tahminin dogru,trabzon eklemelerini yapsın o da ciddi aday oalbilirbu sene şampiyonlukta bjk ile kapışacağız gibi
çok bariz
en eli açıklar hangi memlekettenben otelde resepsiyonisttim bizim bellboylar olsun restorantta çalışan garsonlar olsun gurbetçi müşterileri hiç sevmezler çünkü gurbetçiler aşırı cimridir.Bunu nedeni bence doğdukları şehirle alakalı çünkü çoğu yozgat ,kayseri,çorum ,sivas ve konya gibi nefes parayla olsa nefes almayacak olan illerden olduğu içindir.
Yetenekliyse scoutlar peşindedir zaten 20 olmadan kaparlar. Ah aklıma hayalet geldi şimdi 23 yaşına kadar Rumen liginden dışarı çıkmamış adama dünya para bayıldık. İstisnalar hariç 20 olmadan bu adamları kapıyorlar zatenyav kariyerinde 3 maç olan yamuk yumuk tiplerin fiyatına 15 milyon diyolar. yuzde 90'ı da kariyer yapamadan kayboluyor.
Taylan’dan daha kötü bir orta saha Dünya üzerinde yokBu Miçö Taylan'dan daha kötü bir oyuncu, net. Çok canım sıkılıyor verdiğimiz parayı düşündükçe.
Norveçli oyuncu aldığımız yetmiyormuş gibi bir de Hollanda'dan aldık. Şu iki denklemin tutma ihtimali yok zaten, hata bizde.
Son 30 yılda adamlardan Odegaard ve Haaland hariç oyuncu çıkmamış. Sörlöth'u saymıyorum, istisnai bir performans idi. Şimdi gelse 1 sene sonra arkasına teneke bağlanıp yollanır.
O işi ayarlarlar sonuçta bunlar kardeş kulüp gibi bir şey. Para almadan greizman'ı kiralık gönderen, aslına bakarsan en kötü bir 20-25 milyon euro bonservis koparabilecekken 9 milyon gibi komik bonservise gönderen bir kulüp. Aralarında değişik bir ilişki var.100 kağıt istiyorlar reis barçanın ispanya la liganın koyduğu limiti yetmez kaydedemezler yav ancak kimse teklif etmezde son zamanlarda zorunlu satın alma olmadan kiralığı kabul ederlerse o zaman olur.