Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.215
- 13.558
- 1.998
Biz 15 falan vermeyiz bu cocuga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam müldürü de alsan en yakın rakibin fb nin yerli transfer alanı kalmıyor neredeyse. Halil-bjk olayı gibi olabilirdi.
Alır kardeşim alır mesele 6 milyona çerez parsına yusufun bonservisini vermez nedenini de para yok diye açıklarlar 50 milyona torres çeker, paramız yok der messi'nin 40 milyonluk maaşını düşünüp gel vefasız der. Şu ligden ortalığı kasıp kavuran bir futbolcu çıksın abi param yok bir lira borç versene der, az zaman geçer ileriye gidersin oğlum şuradan bana 30'lu yumurta al 2 saniye sonra 2 de ekmek al daha diye dilenir.Barça alamaz
Ross da varMidtsjo
Cicaldau
Luyindama
Bu üçlü gider diyorum bende.
Kalan için
Dubois daha iyisi bulunmadıkça gitmemeli.
O konuda ben de katılıyorum. Hele ki oynamadığı her kulüpten gitmek isteyen oynama takıntılı bir adam aldık. Kazımcan benim de ilk tercihim olurdu.Müldür hiç güven vermiyor. Zaten overrated bir oyuncuydu üstüne sakatlık ekledi. Alanın elinde patlama ihtimali de hayli yüksek. Beklerden biri yerli planlaması olsaydı Kazım'ı kullanmak daha tercih edilebilir olurdu.
Aleykum Selam kanks.Rafa Silva uyar mı sana daSa
Mertensin halini pek iyi görmedim.
Keşke sağlam bir #10 alsak
fredi bekliyoz
100 kağıt istiyorlar reis barçanın ispanya la liganın koyduğu limiti yetmez kaydedemezler yav ancak kimse teklif etmezde son zamanlarda zorunlu satın alma olmadan kiralığı kabul ederlerse o zaman olur.Alır kardeşim alır mesele 6 milyona çerez parsına yusufun bonservisini vermez nedenini de para yok diye açıklarlar 50 milyona torres çeker, paramız yok der messi'nin 40 milyonluk maaşını düşünüp gel vefasız der. Şu ligden ortalığı kasıp kavuran bir futbolcu çıksın abi param yok bir lira borç versene der, az zaman geçer ileriye gidersin oğlum şuradan bana 30'lu yumurta al 2 saniye sonra 2 de ekmek al daha diye dilenir.
Bir saat sonra bakmışsın ailecek porsiyon döner gömer.
Bunlar bizim ülkenin dilencisi gibi. 5 dakika önce cebe indirdiği 20 lirayı saklamadan ağlayıp kendini acındıran bir oluşum.
Tanımıyorum Muradım sen uyar diyorsan imzamı atar geçerimAleykum Selam kanks.Rafa Silva uyar mı sana da![]()
Neden anlamiyorlar sergenimortahsa sorununu hala anlamamıssınız,hucumdaki eksikliği de
Diğer görüntülü konuşmamızda anlatırım Onur'umTanımıyorum Muradım sen uyar diyorsan imzamı atar geçerim
fredi kadıoğlu mu?fredi bekliyoz
frederico rodrigues de paula santosfredi kadıoğlu mu?