Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjo
Cicaldau
Luyindama

Bu üçlü gider diyorum bende.

Kalan için

Dubois daha iyisi bulunmadıkça gitmemeli.

Hocam müldürü de alsan en yakın rakibin fb nin yerli transfer alanı kalmıyor neredeyse. Halil-bjk olayı gibi olabilirdi.

Müldür hiç güven vermiyor. Zaten overrated bir oyuncuydu üstüne sakatlık ekledi. Alanın elinde patlama ihtimali de hayli yüksek. Beklerden biri yerli planlaması olsaydı Kazım'ı kullanmak daha tercih edilebilir olurdu.

aslında para sorunumuz olmasa sergioyu miço gönderip 2 tane cift yönlü tempolu ve skore 8 fred renato gibi alıp

ortasahada lucasla birlikte 3 tane adam yiyici oynatmak,olması gereken bu

Alır kardeşim alır mesele 6 milyona çerez parsına yusufun bonservisini vermez nedenini de para yok diye açıklarlar 50 milyona torres çeker, paramız yok der messi'nin 40 milyonluk maaşını düşünüp gel vefasız der. Şu ligden ortalığı kasıp kavuran bir futbolcu çıksın abi param yok bir lira borç versene der, az zaman geçer ileriye gidersin oğlum şuradan bana 30'lu yumurta al 2 saniye sonra 2 de ekmek al daha diye dilenir.
Bir saat sonra bakmışsın ailecek porsiyon döner gömer.
Bunlar bizim ülkenin dilencisi gibi. 5 dakika önce cebe indirdiği 20 lirayı saklamadan ağlayıp kendini acındıran bir oluşum.

Müldür hiç güven vermiyor. Zaten overrated bir oyuncuydu üstüne sakatlık ekledi. Alanın elinde patlama ihtimali de hayli yüksek. Beklerden biri yerli planlaması olsaydı Kazım'ı kullanmak daha tercih edilebilir olurdu.
O konuda ben de katılıyorum. Hele ki oynamadığı her kulüpten gitmek isteyen oynama takıntılı bir adam aldık. Kazımcan benim de ilk tercihim olurdu.

Alır kardeşim alır mesele 6 milyona çerez parsına yusufun bonservisini vermez nedenini de para yok diye açıklarlar 50 milyona torres çeker, paramız yok der messi'nin 40 milyonluk maaşını düşünüp gel vefasız der. Şu ligden ortalığı kasıp kavuran bir futbolcu çıksın abi param yok bir lira borç versene der, az zaman geçer ileriye gidersin oğlum şuradan bana 30'lu yumurta al 2 saniye sonra 2 de ekmek al daha diye dilenir.
Bir saat sonra bakmışsın ailecek porsiyon döner gömer.
Bunlar bizim ülkenin dilencisi gibi. 5 dakika önce cebe indirdiği 20 lirayı saklamadan ağlayıp kendini acındıran bir oluşum.
100 kağıt istiyorlar reis barçanın ispanya la liganın koyduğu limiti yetmez kaydedemezler yav ancak kimse teklif etmezde son zamanlarda zorunlu satın alma olmadan kiralığı kabul ederlerse o zaman olur.

Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.

halil'e zalgiris maçında bile guvenemeyeceksek niye aldık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt