Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.568
- 36.100
- 2.773
Sağ bekte boey, ali turap ve kaan ayhanı kullanıyorum. Mertens gitmediği için yabancı alamıyorum başka türlü
muhtemelen kabak morutana patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bekte boey, ali turap ve kaan ayhanı kullanıyorum. Mertens gitmediği için yabancı alamıyorum başka türlü
Hocam müldürü de alsan en yakın rakibin fb nin yerli transfer alanı kalmıyor neredeyse. Halil-bjk olayı gibi olabilirdi.Takımın en potansiyelli oyuncusu Boey. Ortaları da muhteşem olsa bahsedilen rakamlar x2 olur. En son satılacak oyuncuların başında bana göre. Müldür de gereksiz olur
Ilk basta kadroda dendi ama ismi yoktu, bazi rtslar arapca yazarak kadroda dedi. Sonrasinda biri twit atti takimi 10 tane oyuncu degisikligi yapti ama bakambu sure almadi diyekime guvenecegimizi sasırdık
Oluyorsa acil çözelim oraya hemen takviye lazım bu turda değil ama play off'a kadar sisteme adapte olmalıKerem+Fred iyi olur
şu anki haliyle Morutandan 11 oyuncusu olmaz sevgili romalılar,ancak halı sahada guzel bireysel show yapar.
turap fln oynayamaz ağabey. miçö çüküldau fln gider ama belki morutsan da gider.Sağ bekte boey, ali turap ve kaan ayhanı kullanıyorum. Mertens gitmediği için yabancı alamıyorum başka türlü
Zaniolo8 ve 10 almazsan geçmiş olsun her kulvarda patlarız
Birileri gitmeli aksi durumda orta sahaya yabancı alamıyoruzDubois gideceğini halen sanmıyorum eğer giderse yabancı bir stoper alırız çünkü Boey arkasında Kaan bek oynarsa muhtemelen fazlasıyla yıpranır her türlü planlama da Kaan sağa kayar stopere 1 tane daha yabancı alınır. O yüzden o bölgeye çok dokunacağımızı sanmıyorum.
Muhtemel morutan gidecek dediğin gibiturap fln oynayamaz ağabey. miçö çüküldau fln gider ama belki morutsan da gider.
Sıradışı bir fikir geldiboey'i satıp barış alper'i sag beke devşirmek lazım.
Birileri gitmeli aksi durumda orta sahaya yabancı alamıyoruz
Böyle olacak zaten orta saha alabiliyoruz.Olması gereken bariz belli Midtsjö kontenjanda yer bulamaz ayrılacak, Kerem Demirbay + Parades/Fred birisi gelecek oraya transferi yapılacak. Morutan kalma ihtimali mevcut durumda pek yok Zaniolo 10 numara kayarsa oraya transfer yapmazsak Morutan kanada kayarsa o zaman kontenjan açılır ama oraya da transfer gerekiyor gibi işi zor. Onun hariç bir an önce orta saha transferini bitirmemiz gerekiyor.
Muslera(1)
Günay(Uğurcan)
Jankat
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A - Emin B - Kazımcan
Torreira(6) - Parades/Fred/Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay
Zaniolo(9) - A.Sanchez/Transfer(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) - Rashica(12)
+Yunus
Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
yine söylüyorum morutan efe ross yusuf bunları belçika hollanda gibi yerlere kiraya vermek lazım göz önünde olmalılar ve piyasa yapmaları icinideal 11 ile 10 numarada izlemek isterdim
fredi bekliyozbence icardi ve bakambu işi oldu gibi artık sadece zaman alacaklar
artık 8 ve 10a odaklanalım derim