Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın en potansiyelli oyuncusu Boey. Ortaları da muhteşem olsa bahsedilen rakamlar x2 olur. En son satılacak oyuncuların başında bana göre. Müldür de gereksiz olur
Hocam müldürü de alsan en yakın rakibin fb nin yerli transfer alanı kalmıyor neredeyse. Halil-bjk olayı gibi olabilirdi.

Dubois gideceğini halen sanmıyorum eğer giderse yabancı bir stoper alırız çünkü Boey arkasında Kaan bek oynarsa muhtemelen fazlasıyla yıpranır her türlü planlama da Kaan sağa kayar stopere 1 tane daha yabancı alınır. O yüzden o bölgeye çok dokunacağımızı sanmıyorum.
Birileri gitmeli aksi durumda orta sahaya yabancı alamıyoruz

Birileri gitmeli aksi durumda orta sahaya yabancı alamıyoruz
Olması gereken bariz belli Midtsjö kontenjanda yer bulamaz ayrılacak, Kerem Demirbay + Parades/Fred birisi gelecek oraya transferi yapılacak. Morutan kalma ihtimali mevcut durumda pek yok Zaniolo 10 numara kayarsa oraya transfer yapmazsak Morutan kanada kayarsa o zaman kontenjan açılır ama oraya da transfer gerekiyor gibi işi zor. Onun hariç bir an önce orta saha transferini bitirmemiz gerekiyor.

Muslera(1)
Günay(Uğurcan)
Jankat

Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A - Emin B - Kazımcan

Torreira(6) - Parades/Fred/Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay

Zaniolo(9) - A.Sanchez/Transfer(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) - Rashica(12)
+Yunus

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
Böyle olacak zaten orta saha alabiliyoruz.

bence icardi ve bakambu işi oldu gibi artık sadece zaman alacaklar

artık 8 ve 10a odaklanalım derim

IMG_8651.webp

ideal 11 ile 10 numarada izlemek isterdim
yine söylüyorum morutan efe ross yusuf bunları belçika hollanda gibi yerlere kiraya vermek lazım göz önünde olmalılar ve piyasa yapmaları icin
çorumspora kiraya vermek = küfür etmek

morutan takım oyunundan cok uzak maalesef zaten lisan bilmedigi icinde asosyal oldugunu herkes söylüyordu,yetenek var lakin dedigim gibi kiraya verilmeli ayrıca biraz kafa calısıyorsa dil ögrenmeli
yufusun farklı versıyonu bu cocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt