Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyon ile orta sahaya bonservisli driblingçi b2b bir genç tercih ederdim torreira'ya partner olarak. Boeyin fizik üstünlüğü dışında pek numarası olmadığını düşünüyorum
boeynin olayı mücadele gücü, rakibi yıldırması. boeyden wazgeçmek büyük bi güç kaybına neden olur oyun içi. osye nasılsa biri alınacak

Maçı izleyemedik, analiz kabiliyeti yüksek ahbaplarımdan maça dair izlenimlerini rica ediyorum. Ekibimizin umumi ahvali nedir ?
Hazırlık maçları içerisinde ki en kötü maçımız idi kaleye doğru düzgün şut bile çekemedik. Muhtemelen kampın son günü oluşu ve çalışmalardan ötürü bir yorgunluk vardı üstüne sahada iyi değildi. ilk devre zaniolo fena değildi onun dışında birde boey. Hucüm açısından çok da analiz edecek bir şey yok açıkcası. Yazmayı unutmuşum angelino da bir kaç tane iyi top kesti içeriye.

Zalgrise elenirsek dedim rdas yav
Yav yok elensek bile yine abartmamak lazım uzun vadeli düşünmek lazım. Bir zahmet şu kadroda elenirse yönetime değil de farklı şeylere söylenmek lazım. O olursa okan için sezonu çıkaramaz falan dersin yine fikridir derim de yönetimin bu sene yaptığı şeylerin tarifi zor son yıllarda bu denli bir sezon ve sonrasını görmemiş bile olabiliriz.
Futbol uzun vade planlarıyla ilerlemeli. Elenirsen de elenirsin dünyanın sonu değil. 20 milyon zarara uğrarsın onu da bir zahmet oturmuş kadro gideceğin turnuvada finale kalarak diyetini ödesin.
Benim tahminim ilk maçtan farklı bir skorla turu bitiririz de bir miktar sakin kalmak lazım.

Şu an misal bende transferin ağır olmasından bir miktar kızgınım altı üstü kulüpleri ile de anlaştığın adamları indirmek ne kadar zor olabilir onun düşüncesini yaşıyorum o süreç neden uzuyor onu anlamıyorum. Daha iyisi olabilir diye diye de kendimizi kandırmaya çalışıyoruz. Aha tarih gelirsen gel gelmezsen yallah diyip ilerlemek lazım.
Parades mi ne yrrrmmsa herifin keyfini mi bekliyoruz bilmiyorum ancak şu zamanda araplardan servet indirebilecek olan eli yüzü az düzgün eskinin aranan adamlarının da beklentilerinin de çok yüksek olduğu aşikar. Düşün dzeko gibi ölmüş bir herife hem 7 milyon vemek zorunda kalıp hemde valencia gibi bir heriften oluyorsun. Net bir şekilde iki kat zorluk var gibi görünüyor.

Ha bak bu işin sonunda 2. bir miço yada ölmüş 2. bir mertens çıkarsa ben daha çok söverim onu da diyeyim.

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.
İcardi,bakambu, zımba gibi 8, süper 10 ve rachica alalım derim

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.

olması gereken bu

ben jesusu cok eleştirdim fakat adamın bir agırlıgı vardı sonucta Hacının gerçekten jesus kadar tutacagını düşünen varmı uzun vadede

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.
dbua nie gitsin yaw. takımın jokeri

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.
Dubois gideceğini halen sanmıyorum eğer giderse yabancı bir stoper alırız çünkü Boey arkasında Kaan bek oynarsa muhtemelen fazlasıyla yıpranır her türlü planlama da Kaan sağa kayar stopere 1 tane daha yabancı alınır. O yüzden o bölgeye çok dokunacağımızı sanmıyorum.

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.

Miço dubouis kalır ıcardi bakambu kerem rashica olur

Maçı izleyemedik, analiz kabiliyeti yüksek ahbaplarımdan maça dair izlenimlerini rica ediyorum. Ekibimizin umumi ahvali nedir ?
Yüklemelerden dolayı futbolcularımıza bir bitkinlik durumu mevcut. Orta saha ijilimiz arasında uyu suzluk var. Mitsö Berkan uyu lu bir ikili değiller. Adamlar bizim geçen seneki taktikle oynadılar ve sayısız pozisyon buldular. Rakip ilerde basarken top çıkarma konusunda özellikle çok zorlandık. İleri hattımızın da şu an için uyumsuz olduğu söylenebilir. Kerem hazır değil. Barış fiziken hazır ama Zaniolo Barış ikilisinin daha üretken ve uyumlu olması gerekiyor, ilerleyen zamanlarda bunun gerçekleşebikmesi mümkün mü emin değilim. Morutan ışık verdi biraz ama roller ve takım uyumu henüz kesinleşmiş ve belirgin değil. Takımın orta saha ve Santrafora ihtiyacı ise çok bariz.

midtsjö-berkan orta saha ikilisi ve kerem-mertens-zaniolo-barış hücum dörtlüsü ile oynadık.

bu 6 oyuncunun 4'ü rotasyon oyuncusu, yerlerine torriera-rachica-icardi olmak üzere 4. as oyuncuya oliviera ya da transfer edilecek paredes/fred ya da adı geçmemiş sürpriz bir isim olacak diyebiliriz.

kısacası adı üzerinde bir hazırlık maçı oynadık ve geçen sene bizi taşıyan oyuncuların pek çoğu oynamadı. bir şey demek zor.

sadece şunu diyebiliriz, mertens, yunus, midtsjo arkadaşlarımız mümkün olduğunda az süre almalı ve bu takıma acil olarak icardi-raşit-dinamik8-efektif 10 alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt