Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.834
- 23.226
- 2.393
Duyumcuk getirdim nawrocki'nin Galatasaray'a yakın olduğunu söylemiş 5 bonservis artı 1,5'da bonus şeklinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyumcuk getirdim nawrocki'nin Galatasaray'a yakın olduğunu söylemiş 5 bonservis artı 1,5'da bonus şeklinde.
Halil gibi asgari ücrete gelmez o. Suyun karşı tarafına gidecektir ki söylenen rakamlar yıllık 2 milyon civarı.8+3 varken mert müldür hayati önemde hani bizde pek oynayamaz ama halil gibi bir transfer olacak ucuza rakibinin alacağını oyuncuyu almış oluyorsun
fbnin ferdi dışında kaliteli yerlisi yok
Çarşamba imzalanacak haberleri doğru olma ihtimali yüksek o zaman.Bakambu’nun takımda devam edip etmeyeceği belli olmadığı için PSV maçında oynatılmadığını açıklamışlar
maaş 2m çok ona ama 1.5 rahat verilebilir, çok da önemli değil getirisi götürüsünden daha fazla. zaten sol bek de oynayabiliyor.Halil gibi asgari ücrete gelmez o. Suyun karşı tarafına gidecektir ki söylenen rakamlar yıllık 2 milyon civarı.
maximin istemezki orayı,erden timur halleder@Sergen Zeren
Al Ahli, Allan Saint-Maximin için Newcastle United ile 25 milyon euro + bonuslar karşılığında prensip anlaşmasına vardı. (RMC Sport)
@Sergen Zeren@Sergen Zeren
Al Ahli, Allan Saint-Maximin için Newcastle United ile 25 milyon euro + bonuslar karşılığında prensip anlaşmasına vardı. (RMC Sport)