Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene saha içindeki 3 Türk kadar toplam yabancı sayısı da endişelendiriyor beni.

1.Muslera
2.Boey
3.Nelsson
4.Angelino
5.Torreira
6.Zaniolo
7.Mertens
8.Sergio
9. Icardi
10.Midstjö
11.Dubois
12.Morutan
13.Bakambu
14.Ross

Şimdiden 14 oluyor. 8 alınacak deniyor. Hadi Ross'u kiraladın, 10 almak için Morutan'ı yollaman lazım. Nevzat takımda 3 yabancı forvet olacak, Alexis Sanchez gibi biri daha alınacak diyor. Kimi Paredes olursa bir yabancı orta saha daha olacak diyor. Zaniolo gibi son dk fırsatı gelse Eylül'de, alacak yerimiz olmayacak. Eldekilerden yollamadan bu denklemlerin içinden çıkmak zor.
Midsjo ve dubois gider

Bakambu son derece kritik bir hamle anlaşılan Icardi işi uzayacak ve zaten PSG ile de antrenmana çıkmıyor hazır olması belli bir süreç alacak. Sezon başını Bakambu ile oynayabiliriz eğer gelirse.

Erden Timur'a güveniyorum ve transferler nerde kaldı diye ortalığı velveleye verecek kadar bir endişe duymuyorum.

30 yaş heriflere 3 milyon maaş + 8 milyon bonservis vermeyin
gencini de alamıyolar.zaniolo ilk ve sondu.gidip ihenachoya bonservis verip,2,5-3 milyon yıllıga evet dedirttiğimizi hayal edemiyorum.

anca 29 yasında bi midsö bulur,ona 4 milyon veririz.yedekte durur,oynayınca bişey de yapamaz.bi de gider mental sıkıntılı bi yusuf demir bulur, 6 milyon yatırım yapar ama butun sene kadroya bile almayız.10 milyonluk zarar

IMG_5793.webp

+
IMG_5794.webp

+
IMG_5796.webp

GS DE

Mertens ne zaman gidiyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt