Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taco yemegiyle beraber guzel gidiyor nacho cipsiIke Nachooooo
Midsjo ve dubois giderBu sene saha içindeki 3 Türk kadar toplam yabancı sayısı da endişelendiriyor beni.
1.Muslera
2.Boey
3.Nelsson
4.Angelino
5.Torreira
6.Zaniolo
7.Mertens
8.Sergio
9. Icardi
10.Midstjö
11.Dubois
12.Morutan
13.Bakambu
14.Ross
Şimdiden 14 oluyor. 8 alınacak deniyor. Hadi Ross'u kiraladın, 10 almak için Morutan'ı yollaman lazım. Nevzat takımda 3 yabancı forvet olacak, Alexis Sanchez gibi biri daha alınacak diyor. Kimi Paredes olursa bir yabancı orta saha daha olacak diyor. Zaniolo gibi son dk fırsatı gelse Eylül'de, alacak yerimiz olmayacak. Eldekilerden yollamadan bu denklemlerin içinden çıkmak zor.
Düzgün konuş takım hakkında daha sezonu açmamışız istediğin adamlar gelmiyor diye öyle bir bok olmaz falan diyemezsinBizden bi bok olmaz bu sezon,hersey gecikti.13 ağustosta muhtemelen ilk lig maçi var.icardi daha antrenmana çıkmadı.torreira ve oliveira hem kampı kaçırdı hem sakatlar hala
hollandaya bakambuyu ikna icin gidenlerden bişey beklemem ben onat.işimiz Allaha kaldıOrta saha isteriz @Erden Timur
Ekibimiz herkesi GET edecek
yazalımki got etsin : ) minnoş minnos takılmayalım.içimizdekileri dökelimEkibimiz herkesi GET edecek
hollandaya bakambuyu ikna icin gidenlerden bişey beklemem ben onat.işimiz Allaha kaldı
Motzortfieldkolpa kemal
gencini de alamıyolar.zaniolo ilk ve sondu.gidip ihenachoya bonservis verip,2,5-3 milyon yıllıga evet dedirttiğimizi hayal edemiyorum.30 yaş heriflere 3 milyon maaş + 8 milyon bonservis vermeyin