Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet denizci ve burhancan terzi duyumcu gazeteciliğin zirvesi diyebilirmiyiiz ?

burhan'a her ne kadar kolpacı falan desekte adam geçenlerde sports digitale'nin sağlam bi teklifini reddetmiş helal olsun, biraz sahip çıkmak lazım bu adamlara. geçen halil için havaalanına gittiklerinde üzüldüm vallahi, çok emek veriyorlar

Gayet güvenilir kaynaklari var bence ANK kolpacisindan kat kat iyidir
Ank tam kolpaci zaten. 2-3 yil once baglantilari vardi, gorunen o ki su anda yok ve tamam sallamasyon üzerine işini döndürüyor.

Bakambuyu ilk duyuran haluklari, baskanin adami nevzati ve emekçi kardeşimiz terziyi diğerlerinden ayırabiliriz.

burhan'a her ne kadar kolpacı falan desekte adam geçenlerde sports digitale'nin sağlam bi teklifini reddetmiş helal olsun, biraz sahip çıkmak lazım bu adamlara. geçen halil için havaalanına gittiklerinde üzüldüm vallahi, çok emek veriyorlar

Peki neden Sercan Hamzaoğlu ile program yapmaya başladı 😂 ? Sercandan büyük gs düşmanı mı var ?

mehmet özcana da sahip cıkalım mı

Romano
Ertan
Yağız

bu üçü gibi menajerlerin etrafında dolananları sevemiyorum, bunlar muhabir evet ama antipatik ve gerektiğinde transferleri baltalayacak şekilde erken haber verip, gerektiğinde ise bitmiş transfer ile ilgili bağlantıları alıp 1-2 gün için de ilgileniyor, anlaştı, geldi şeklinde hype ile PR kasan tipler.

Haluk Yürekli, Gökhan Dinç bunlar en azından gerçekten emek veren insanlar, haber için koşturuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt