- 4 Ağustos 2009
- 90.293
- 71.251
- 5.188
Terzi guvenilir bir isim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet güvenilir kaynaklari var bence ANK kolpacisindan kat kat iyidirTerzi guvenilir bir isim
Bu gecenin sabahında kap gelmemiş olursa Melikşahında kellesini isterim
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zahit Melikşahı tan eylemeyecek bugün kap gelmezse ipleri yağlayın bu gecenin sabahında Melikşahın odasına cellatlar gelecek
Remind me in 12 hours ozelligi lazimGün içerisinden bahsediyorum gece vs onu bilmem bugün günlerden KAP net bir şekilde gelen bilgi bu gece girdim, bir tane en az duruma göre iki olabilir.
KYB Gs'de.Yasakli degil
Bir daha dene ve sifreyi cöz
Ank tam kolpaci zaten. 2-3 yil once baglantilari vardi, gorunen o ki su anda yok ve tamam sallamasyon üzerine işini döndürüyor.Gayet güvenilir kaynaklari var bence ANK kolpacisindan kat kat iyidir
1 gun aldigimizda duyumcular bakin soylemistim mi diyecek sergenimSon dklara bakhergun bakambu ve kerem demirbay aliyoruz
burhan'a her ne kadar kolpacı falan desekte adam geçenlerde sports digitale'nin sağlam bi teklifini reddetmiş helal olsun, biraz sahip çıkmak lazım bu adamlara. geçen halil için havaalanına gittiklerinde üzüldüm vallahi, çok emek veriyorlar
mehmet özcana da sahip cıkalım mıburhan'a her ne kadar kolpacı falan desekte adam geçenlerde sports digitale'nin sağlam bi teklifini reddetmiş helal olsun, biraz sahip çıkmak lazım bu adamlara. geçen halil için havaalanına gittiklerinde üzüldüm vallahi, çok emek veriyorlar