- 2 Temmuz 2011
- 137.559
- 58.609
- 5.488
doğru yorumMostafa Mohammed kalsaydı daha iyiydi Bacambu dan devre arası göndermeye calisiriz Seferovic gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru yorumMostafa Mohammed kalsaydı daha iyiydi Bacambu dan devre arası göndermeye calisiriz Seferovic gibi.
Bugün bitti haberi gelir Paredesin ayrıca naçizane görüşüm Torreira Fred ikilisinin orta sahadan top çıkarma konusunda problemli olacağı yönünde
Paredes kalsın zaten, Fred can’dır
Haluklar baronluğu alacak gibi gözüküyor. Kingzat'ın koltuk sallanıyor.
Bakambu geçen sezon 18 gol atmış, 3ü penaltı. xG gole çevirme yüzdesi 30. İcardi ile aşağı yukarı aynı yüzde. Bence şaşırtacak seni bayaMostafa Mohammed kalsaydı daha iyiydi Bacambu dan devre arası göndermeye calisiriz Seferovic gibi.
Ss ile kanıtlar mısın rica etsem hangi muhabir girmiş ve maliyet (bonservis, yıllık) belirtmiş, beklemedeyim.Kerem Demirbay ile Bakambu'yu sen herkesten önce yazmadın ki. Muhabirler haber girdi bitmek üzere diye sen o zaman yazdın.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi bitti İcardi Galatasarayın topçusu artık.Kerem ve Bakambu'dan sonra 1 adet orta saha, 1 adet 10 numara, 1 adet Icardi, 1 adet Rashica, 1 adet yedek kaleci kalıyor.
Şu 9+2 olayı nedir? Kendi fikrin miydi?Ss ile kanıtlar mısın rica etsem hangi muhabir girmiş ve maliyet (bonservis, yıllık) belirtmiş, beklemedeyim.
Duyum mu bilgi miBakambu hususunda guzel haberler geliyor. Galiba bitmek üzere.
Ben degerlendirmemi yaparken lig kriterine göre yapmiyorum renkdas Galatasaray in 3 forveti de iyi olmalıdır.Jardel alındığı zaman Serkan Aykut vardı Drogba varken Burak Yılmaz vardı Elmander varken Milan Baros vardı.Avrupa da başarı isteniyorsa kalitesi belli isimlerle olur.Ben Nonda yi bile beğenmezdim Bakamcu ya hiç sanmıyorum.Bakambu geçen sezon 18 gol atmış, 3ü penaltı. xG gole çevirme yüzdesi 30. İcardi ile aşağı yukarı aynı yüzde. Bence şaşırtacak seni baya
O da eğleniyor kendince işte.Kerem Demirbay ile Bakambu'yu sen herkesten önce yazmadın ki. Muhabirler haber girdi bitmek üzere diye sen o zaman yazdın.