Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa Mohammed kalsaydı daha iyiydi Bacambu dan devre arası göndermeye calisiriz Seferovic gibi.
Bakambu geçen sezon 18 gol atmış, 3ü penaltı. xG gole çevirme yüzdesi 30. İcardi ile aşağı yukarı aynı yüzde. Bence şaşırtacak seni baya

Kerem ve Bakambu'dan sonra 1 adet orta saha, 1 adet 10 numara, 1 adet Icardi, 1 adet Rashica, 1 adet yedek kaleci kalıyor. 2+5 transfere taş gibi takım oluruz.

Bakambu geçen sezon 18 gol atmış, 3ü penaltı. xG gole çevirme yüzdesi 30. İcardi ile aşağı yukarı aynı yüzde. Bence şaşırtacak seni baya
Ben degerlendirmemi yaparken lig kriterine göre yapmiyorum renkdas Galatasaray in 3 forveti de iyi olmalıdır.Jardel alındığı zaman Serkan Aykut vardı Drogba varken Burak Yılmaz vardı Elmander varken Milan Baros vardı.Avrupa da başarı isteniyorsa kalitesi belli isimlerle olur.Ben Nonda yi bile beğenmezdim Bakamcu ya hiç sanmıyorum.

Konyaspor, bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Fransız orta saha Morgan Schneiderlin ile 1+1 yıllığına anlaştı!

çok beğendiğim Martensden umudumu kestim, Morutan bile daha iyi şu anda, bu yılın Matası olur ancak, o yüzden çok klas bir 10 numara şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt