Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
8 ve 10 no için böyle 2 tane oyuncu şart, sergio ve mertens ile olmazBizim icardi,torreira,boey dışında 10/8 üzeri oyuncumuz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 ve 10 no için böyle 2 tane oyuncu şart, sergio ve mertens ile olmazBizim icardi,torreira,boey dışında 10/8 üzeri oyuncumuz yok.
Nelson ve Angelino düşünülebilinir.Bizim icardi,torreira,boey dışında 10/8 üzeri oyuncumuz yok.
Yav bu işin hesabı kitabı var böyle diyince biz Galatasarayız diyorlar biz bilmiyormuşuz gibi.Hangi çok üst düzey adam gelip yedekte bekler. Kerem ve bakambu yedek olarak alınmış adamlar sonuçta
Ulan bende keremden yeteneklisin diyorum ama sahada göstereceksin kendiniAli Naci Küçük: "Yunus Akgün, çok arka planda kaldığı görüşünde."
yunus, neymar triplerinde
Asıl anlatmak istediğim şu renkdas Mostafa Mohammed gidiyorsa daha iyisini getirmek lazım.Ben Bakambu nün Mostafa Mohammed den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.İsim transferi de şu şekil Alexis mi Bakambu mu Alexis derim Yoksa scout transferinde daha sıcak bakarım.Onun dışında Piatek in bile Bakambu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.üstad isim diyorsun, mostafa mohamed kalsaydı diyorsun sonra.
dur hele bi bakambu sahaya çıksın, oynasın.
Kimi Alcan yerine onu söyle bana. Önemli olan oSami dönse de el birliği ile zanioloyu satma sinerjisi oluştursak
Kim bekliyor Paredes'i Fred'i ? İzlemediğim topçu hakkında ne fikir beyan ederim ne de transferini beklerim. Paredes'i de dünya kupasında izleyip zerre beğenmedim. Biz Galatasarayız falan geçelim bu işleri. Bu kafa yüzünden yıllarca ffp ensemizde boza pişirdi. Kaç transfer sezonu bonservisle adam alamadık ne anlatıyorsun sen ya? Bu kahvehane ağzını bırakın. Giren çıkanı aratmayacaksa kimi nasıl yedek bırakacaksın? Takımın içinde huzuru nasıl sağlayacaksın? Futbol takımları askeri birlik gibidir, dolayısıyla hiyerarşi olmak zorunda. Marsilya taraftarı değilsem, Marsilya Galatasaray ile oynamıyorsa asla oturup Marsilya izlemem. Bunun futbol fukaralığı ile ilgisi yok zira benim vaktim kıymetli.İsim meraklısı değilseniz o zaman burda Fred Parades İcardi niye bekliyoruz biz Galatasaray iz.Avrupa da başarıdan söz ediliyorsa gelecek oyuncu kalitesi belli düzeyde olması lazım.Bacambu başarısız olursa verilen 1.5 milyon Euro kar mı oluyor?Hücum hattını bir bütün olarak değerlendirmek lazım forvet oyuncuları da giren çıkanı aratmamasi lazım.Alexis Sanchezi de her oynadığı takımda izledim emin ol Marsilyayi izlemeyecek kadar futbol fukarası değilim.
O yalı çocuğuna layık bir söz renkdassiz @Emre Denli nin vizyonunu anlamamışsınız
Sana verilen şans kimseye verilmemiştir. Overrated vasat bir topçusun yunusAli Naci Küçük: "Yunus Akgün, çok arka planda kaldığı görüşünde."
yunus, neymar triplerinde
Renktaş Bakambuyu kaç defa izledin maç olarakAsıl anlatmak istediğim şu renkdas Mostafa Mohammed gidiyorsa daha iyisini getirmek lazım.Ben Bakambu nün Mostafa Mohammed den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.İsim transferi de şu şekil Alexis mi Bakambu mu Alexis derim Yoksa scout transferinde daha sıcak bakarım.Onun dışında Piatek in bile Bakambu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Asıl anlatmak istediğim şu renkdas Mostafa Mohammed gidiyorsa daha iyisini getirmek lazım.Ben Bakambu nün Mostafa Mohammed den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.İsim transferi de şu şekil Alexis mi Bakambu mu Alexis derim Yoksa scout transferinde daha sıcak bakarım.Onun dışında Piatek in bile Bakambu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ben fanatik Galatasaraylı bir insanım renkdas inşallah daha iyi performans verir de burda linç yerim.valla bence bakambu, mohamed'den daha iyidir ama bekleyelim görelim
acıkBani acilsin