Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambuyu küçümsememek lazım beklenenden çok daha fazla katkı yapacak eminim

Hangi çok üst düzey adam gelip yedekte bekler. Kerem ve bakambu yedek olarak alınmış adamlar sonuçta
Yav bu işin hesabı kitabı var böyle diyince biz Galatasarayız diyorlar biz bilmiyormuşuz gibi.

Ben Bakambu yerine Michail Antonio istemez miyim ? Ama olmuyor kardeşim olabilecek şeyin en üstünü isteyeceksin.

Ayrıca Ağustos'ta fırsat çıkabilir ama temmuzun ortasındayız kolay mı bu işler ?

üstad isim diyorsun, mostafa mohamed kalsaydı diyorsun sonra.
dur hele bi bakambu sahaya çıksın, oynasın.
Asıl anlatmak istediğim şu renkdas Mostafa Mohammed gidiyorsa daha iyisini getirmek lazım.Ben Bakambu nün Mostafa Mohammed den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.İsim transferi de şu şekil Alexis mi Bakambu mu Alexis derim Yoksa scout transferinde daha sıcak bakarım.Onun dışında Piatek in bile Bakambu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 210913

BİRAZ DA FOTOMAÇ'I ANALIM TARZ OLARAK.

1689768053778.webp

İsim meraklısı değilseniz o zaman burda Fred Parades İcardi niye bekliyoruz biz Galatasaray iz.Avrupa da başarıdan söz ediliyorsa gelecek oyuncu kalitesi belli düzeyde olması lazım.Bacambu başarısız olursa verilen 1.5 milyon Euro kar mı oluyor?Hücum hattını bir bütün olarak değerlendirmek lazım forvet oyuncuları da giren çıkanı aratmamasi lazım.Alexis Sanchezi de her oynadığı takımda izledim emin ol Marsilyayi izlemeyecek kadar futbol fukarası değilim.
Kim bekliyor Paredes'i Fred'i ? İzlemediğim topçu hakkında ne fikir beyan ederim ne de transferini beklerim. Paredes'i de dünya kupasında izleyip zerre beğenmedim. Biz Galatasarayız falan geçelim bu işleri. Bu kafa yüzünden yıllarca ffp ensemizde boza pişirdi. Kaç transfer sezonu bonservisle adam alamadık ne anlatıyorsun sen ya? Bu kahvehane ağzını bırakın. Giren çıkanı aratmayacaksa kimi nasıl yedek bırakacaksın? Takımın içinde huzuru nasıl sağlayacaksın? Futbol takımları askeri birlik gibidir, dolayısıyla hiyerarşi olmak zorunda. Marsilya taraftarı değilsem, Marsilya Galatasaray ile oynamıyorsa asla oturup Marsilya izlemem. Bunun futbol fukaralığı ile ilgisi yok zira benim vaktim kıymetli.

Erden timur hollandaya mi gecmis ?

Yunan forvet icindir.

Asıl anlatmak istediğim şu renkdas Mostafa Mohammed gidiyorsa daha iyisini getirmek lazım.Ben Bakambu nün Mostafa Mohammed den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.İsim transferi de şu şekil Alexis mi Bakambu mu Alexis derim Yoksa scout transferinde daha sıcak bakarım.Onun dışında Piatek in bile Bakambu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Renktaş Bakambuyu kaç defa izledin maç olarak

valla bence bakambu, mohamed'den daha iyidir ama bekleyelim görelim

Bu arada GSC yönetimini buradan tebrik etmek istiyorum, yıllardır yasaklı kaynak damgası alanlar bugün tek tek 5 yıldız komedisinde renklerini net belli ediyor. Kuru kuru yasak yememişler

Bu arada nasıl orta saha istersiniz diye konu açtım çoğu üye şu bu özelliği bile olsun diyemiyor.

Ya daha siz bile ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Çıkın kerem yerine bizim isteyebileceğiniz 5 topçu söyleyin , evet bekliyorum yapın bunu bakalım kimleri takımımıza uygun göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt