Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su norwiche iyice gicik oldum yav. 10 milyon fiyat cekmek nedir, ayni yasta torreirayi 6ya aldik arsenalden. Bir de ikinci ligdeler laleler

Haluk'lar Grillistch gibi isimlerde yanldı ama kolpadan imtina ettikleri kesin. Grillitsch'te de zaten hoca bile görüşmüş yani. Tarzlarını sevmiyorum ama benim kişisel değerlendirmemde Tier'i horsezat ve diğerlerinden yüksek bir ikili.

Bakambu afrika kupası kadrosuna çağrılırsa 7-8 maç kaçırır bu arada.
Halil-Barış yedekler forveti anca.

erden başkanın takıntısı devam ediyorsa alexis yada ziyechten birisi girecek gibi duruyor bize

İlk haberi ben vercem sevdasına bizim muhabirlerin hepsi patlıyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakında birbirlerine saldıracak hazır olun. :asd:

bu arada kulup bu işi hiç ama hiç iyi yönetemiyor

bütün muhabirleri yönetime kinli hale getiriyorsun

bunlar yarın birgün seni yer ne olduğunu anlamazsın!!!!!!

bilgi eşit paylaşılır birine bilgi verip diğerlerine vermezsen senden intikam alırlar ellerine güç geçtiğinde!

bu arada kulup bu işi hiç ama hiç iyi yönetemiyor

bütün muhabirleri yönetime kinli hale getiriyorsun

bunlar yarın birgün seni yer ne olduğunu anlamazsın!!!!!!

bilgi eşit paylaşılır birine bilgi verip diğerlerine vermezsen senden intikam alırlar ellerine güç geçtiğinde!
💯

yıllar önce biten bir bursaspor - Galatasaray maçında rıdvanı dinliyorum ve şöyle bir şey demişti; bakambu değil de atanbu olsaydı bursaspor kazanırdı.

Kerem demirbayi ve bakambuyu ilk haluklar soyledi sevmesemde bu kelleri.meliksah cok ilgilendigimiz,olmasi
muhtemel isimler Galatasarayda diyip koltuğuna çekiliyor.oldu ne ala,kral.olmadi zaten durum şelale.bisey bildiği yok gibi ama canı sagolsun.angelino 12 milyon avroya Gsda diyip,haluklar listeden cikti diyince angelino zora girdi arkadaşlar demesini unutmayacagim.seviyorum keratayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt