Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Kerem Demirbay 1 hafta 10 gündür çok hızlı ilerleyen bir transfer hikayesi özellikle Kerem Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor ama kulüpler tarafında daha nokta koyulmadı."

Transferler resmi olarak açıklansın da haklarını veririz.

Haluk Yürekli: "Fatih Demireli Kerem Demirbay transferinde çok önemli rol oynuyor."

Haluk Yürekli: "Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay menajerleri de aynı kişi."

Haluklar haberleri direkt E.Timur, D.Özbek ya da M.Öztürk'ten alıyorlar. Yönetimin bilinmesini istediği kadarını aktarıyorlar.

Yönetim gizli yürütmek istediği operasyonlarda da isim eğer dış basında çıkarsa Haluklar üzerinden ilgi duyulduğunu ama transferin çok zor olduğunu yayıyorlar.

Kısacası yönetim yanıltmak istediğinde Haluklar üzerinden yapıyor bunu. Taraftarlar da Haluk patladı diye düşünüyor

Haluk Yürekli: "Bu iki isim yarın akşam verilecek listelere yetiştirilmeye çalışıyor."

hep aynı seyleri söylemektende bıkmıyolar,ben 2 gun üst üste aynı yemegi yiyemiyorum

Haluklar haberleri direkt E.Timur, D.Özbek ya da M.Öztürk'ten alıyorlar. Yönetimin bilinmesini istediği kadarını aktarıyorlar.

Yönetim gizli yürütmek istediği operasyonlarda da isim eğer dış basında çıkarsa Haluklar üzerinden ilgi duyulduğunu ama transferin çok zor olduğunu yayıyorlar.

Kısacası yönetim yanıltmak istediğinde Haluklar üzerinden yapıyor bunu. Taraftarlar da Haluk patladı diye düşünüyor
kaynak?

bakambu için nöbet tutan yoktur inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt