Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.483
- 17.121
- 2.073
Raporladim.Haluk yazacaktım
Ama Gökhanı da severim
Bjk kardeş takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporladim.Haluk yazacaktım
Ama Gökhanı da severim
Bjk kardeş takım
5 gündür dillendiriliyor zaten.Meliksah akşam bakambu ve keremi muhabirler dillendirir demişti bu kısım tuttu en azindan
Meliksah akşam bakambu ve keremi muhabirler dillendirir demişti bu kısım tuttu en azindan
dillendirilmeyen gün var mı allah aşkınaMeliksah akşam bakambu ve keremi muhabirler dillendirir demişti bu kısım tuttu en azindan
Yav zaten bugün yarın son uefa listesi için bunu ben de söylerimMeliksah akşam bakambu ve keremi muhabirler dillendirir demişti bu kısım tuttu en azindan
kaynak?Haluklar haberleri direkt E.Timur, D.Özbek ya da M.Öztürk'ten alıyorlar. Yönetimin bilinmesini istediği kadarını aktarıyorlar.
Yönetim gizli yürütmek istediği operasyonlarda da isim eğer dış basında çıkarsa Haluklar üzerinden ilgi duyulduğunu ama transferin çok zor olduğunu yayıyorlar.
Kısacası yönetim yanıltmak istediğinde Haluklar üzerinden yapıyor bunu. Taraftarlar da Haluk patladı diye düşünüyor
soyle bi de senden duyalımYav zaten bugün yarın son uefa listesi için bunu ben de söylerim