Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.992
- 4.772
- 2.278
Icardiiiiiiiiiiiiiiiii
Yine cumaya mi uzadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardiiiiiiiiiiiiiiiii
Gedsonu nasıl alacaksın mesela bi anlatsana bjk ile nasıl anlaşacaksın orasını da bi anlatbu gedson olayına her ne kadar inanmasam da ortalık saatlerdir gedson diye yıkılırken hiç bir gs muhabiri direkt isim vererek gedson gündemde değil demedi. haluklar da yayında gedson haberleri yalan demediler sanırım. delinin biri kuyuya taş atmış falan dediler
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
test sonucları belli oldu bence : )yoksa kızkardeşinin paylasımları etik değil.icardiden paylasımlar gelsin anlarız durumuAspor'da konusuyorda gecen hafta da Cts-Pazar falan demisti. Abi kimsenin bildigi yok. Test sonuclari bir ciksin, aile icinde bir konussunlar ondan sonra artik Pazar mi olur, Carsamba mi olur, sonraki hafta mi olur gorecegiz.
Yine cumaya mi uzadı
test sonucları belli oldu bence : )yoksa kızkardeşinin paylasımları etik değil.icardiden paylasımlar gelsin anlarız durumu
Herkes erkenden kaciyor, ne hale getirdin milleti meliksah.@Melikşah Aydoğan uyuyabilir miyiz musaden varsa ?
yo olabilirde.kucuk bi sıkıntıydı belki,üzerine tatil eklediler.wandanın durumu ciddi olsa bugun kozmetik ürünlerinin niye reklamını yapsın kendi instasından?ki wanda kozmetik diye hesabı var,ordan yaptırırdı paylasımları asistanına...hastalık inzivaya cektirir insanı.para hırsı vermezYa tepki gormekten cekinerek yaziyorum ama bana biraz bu gundem olmak ve ustune de bu tatili vs uzatmak gibi geliyor. Umarim oyledir, hasta degildir gercektende orasi da ayri bir konu. Bir parca bu olasiligi dusunmeye basladim. Cunku, Turkiye saglik sistemi ile iyi bilinen (tabi her konuda degil) bir ulke. Buraya kosarak gelip tetkiklere ve gerekirse tedaviye baslayabilirlerdi. Neyse, saglik mevzu, burada durayim![]()
Herkes erkenden kaciyor, ne hale getirdin milleti meliksah.![]()
Didimden selamlar. Tatilimizin son günü Apollon tapınağını ziyaret ettik.
aynen ne kadro mühendisligi ne planlama var hatta bence hacı ismaile fikri bile sorulmuyor ,misal tadic 8jk cok dillendirmesi bu mallar hayatta uyanmazdı ,nasıl bir para verdilerse herif aynı gece geldiKadro mühendisliği denen şeyin ne olduğundan anlamadıkları çok açık. Rastgele oyuncular aldık ve şampiyon olduk sanıyorlar. Kent dışında temposuz topçuları takıma doldurdular. Başına da İsmail'i koydular. Uzun lig maratonunda çok defolar gösterecekler şu an ki kadro yapılanmalarıyla. Hele kaleci de yabancı olur ve mevcut yerli rotasyonuyla devam ederlerse daha da karışır işler.
İcardi fbde diyebilir miyizYanıldım üzgünüm...