Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gedson olayına her ne kadar inanmasam da ortalık saatlerdir gedson diye yıkılırken hiç bir gs muhabiri direkt isim vererek gedson gündemde değil demedi. haluklar da yayında gedson haberleri yalan demediler sanırım. delinin biri kuyuya taş atmış falan dediler

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedsonu nasıl alacaksın mesela bi anlatsana bjk ile nasıl anlaşacaksın orasını da bi anlat

O degil de gs baskani bile verdigi duyumlarda patliyor :) haziran 2 transfer yakin demisti; hiçbiri gelmedi ozellikle orta saha

Aspor'da konusuyorda gecen hafta da Cts-Pazar falan demisti. Abi kimsenin bildigi yok. Test sonuclari bir ciksin, aile icinde bir konussunlar ondan sonra artik Pazar mi olur, Carsamba mi olur, sonraki hafta mi olur gorecegiz.
test sonucları belli oldu bence : )yoksa kızkardeşinin paylasımları etik değil.icardiden paylasımlar gelsin anlarız durumu

test sonucları belli oldu bence : )yoksa kızkardeşinin paylasımları etik değil.icardiden paylasımlar gelsin anlarız durumu

Ya tepki gormekten cekinerek yaziyorum ama bana biraz bu gundem olmak ve ustune de bu tatili vs uzatmak gibi geliyor. Umarim oyledir, hasta degildir gercektende orasi da ayri bir konu. Bir parca bu olasiligi dusunmeye basladim. Cunku, Turkiye saglik sistemi ile iyi bilinen (tabi her konuda degil) bir ulke. Buraya kosarak gelip tetkiklere ve gerekirse tedaviye baslayabilirlerdi. Neyse, saglik mevzu, burada durayim :)

İyi geceler arkadaşlar,

Bir gecikme söz konusu, bugün itibariyle KAP noktasında yanıldık, ben sözlerimin arkasındayım, verilecek cezaya da razıyım, biraz gecikme olacak ve bugün gün içerisinde bekliyorum, sizin için ne ifade eder etmez size bırakıyorum, hiçbir zaman prim vs peşinde olmadım, yine öyle. Hep detaya kadar vermeye çalıştım , yıllık maaş, sözleşme süresi, profilim açık talep üzerine, yine geriye dönük bakabilirsiniz, birçok noktada yanılmadık tabi yanıldıklarımız da oldu. Kaynağını dahi Twitter space'de ifade eden biri oldum, özelden sizleri cevapsız bırakmamaya çalıştım. Yanıldım üzgünüm...

Ya tepki gormekten cekinerek yaziyorum ama bana biraz bu gundem olmak ve ustune de bu tatili vs uzatmak gibi geliyor. Umarim oyledir, hasta degildir gercektende orasi da ayri bir konu. Bir parca bu olasiligi dusunmeye basladim. Cunku, Turkiye saglik sistemi ile iyi bilinen (tabi her konuda degil) bir ulke. Buraya kosarak gelip tetkiklere ve gerekirse tedaviye baslayabilirlerdi. Neyse, saglik mevzu, burada durayim :)
yo olabilirde.kucuk bi sıkıntıydı belki,üzerine tatil eklediler.wandanın durumu ciddi olsa bugun kozmetik ürünlerinin niye reklamını yapsın kendi instasından?ki wanda kozmetik diye hesabı var,ordan yaptırırdı paylasımları asistanına...hastalık inzivaya cektirir insanı.para hırsı vermez

Yedek golcümüz. Genç birisini daha çok isterdim lakin İcardi arkasına tecrübeli golcü de mantıklı. Bakambu profil olarak doğru bir profil. Hızlı, bitiriciliği iyi, arkadaşlarına alan açmada iyi, ceza sahası koşuları da iyi o yüzden faydalı olacaktır.

Kerem Demirbay, Midtsjö'de hiç olmayan ve Berkan'da az olan oyun kurma, teknik kapasite ve uzaktan şut özelliği mevcut. Asıl önemli farkı doğru pozisyon almada yaratacak, Midtsjö'de bu hiç yok. Bizim ligimizde kaliteli oyuncuların Torreira gibi doğru pozisyon alma ile ciddi fark yarattığını görüyoruz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro mühendisliği denen şeyin ne olduğundan anlamadıkları çok açık. Rastgele oyuncular aldık ve şampiyon olduk sanıyorlar. Kent dışında temposuz topçuları takıma doldurdular. Başına da İsmail'i koydular. Uzun lig maratonunda çok defolar gösterecekler şu an ki kadro yapılanmalarıyla. Hele kaleci de yabancı olur ve mevcut yerli rotasyonuyla devam ederlerse daha da karışır işler.
aynen ne kadro mühendisligi ne planlama var hatta bence hacı ismaile fikri bile sorulmuyor ,misal tadic 8jk cok dillendirmesi bu mallar hayatta uyanmazdı ,nasıl bir para verdilerse herif aynı gece geldi
defansı komple yenıden kuruyorlar ellerınde 4 tane stoper var ve hala 1 tane bile garantı baba stoper almadılar bizim taraftarın izlemeden övdügü brezilyalıda balon çıkacak
forvete yaslı dzekoyu aldılar kanata vasat bir oyuncu aldılar
yanı çorbaya cevirmsler gercekten ve esas önemli olan ismail kartal uyumulu bir takım kurabılecekmi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt