Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.424
- 21.308
- 2.098
Parades hıyarcını bundan sonra kabul etse de almayın.
Benim yaptığım karakter analizini geçemedi

Benim yaptığım karakter analizini geçemedi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 çıkış maddesi. oyuncuyu ikna edip yükseltebilirsin de.süper lig'in dandikliği olmasa 60'a falan gider de bizim ligden 35 40'a giderse güzel para
kolpayı bırak. Ferencvaros bir önceki tur 3 yiyip elendi nasıl playoff ta oluyormuş ?Zalgiris Maci sonrasindaki Turda Sheriff, Prag, Aris, Razgard, Haifa, Molde, AEK gibi takimlar bulunurken
Playoff turunda
Ferencvaros
Bratislava
Karabaq
Gibi takimlar var
Kolpa degil bir kere Liste maclardan önce hazirlaniyor ve favorileri gecti olarak yazmislar. Ayrica maçin rövansi da var. Lütfen arastirmadan yorum yapmayalimkolpayı bırak. Ferencvaros bir önceki tur 3 yiyip elendi nasıl playoff ta oluyormuş ?
Bravo ferencsrvos sorumlusu hayatinda ilk defa hakli ciktin tebriklerHadi şimdi güle güle. Bilgin yok yorumun var. Araştırman 5 dk nı almaz anca kolpa at
Ekli dosyayı görüntüle 211089
Bravo ferencsrvos sorumlusu hayatinda ilk defa hakli ciktin tebrikler
Tokatladin demek?Mabadından atmaya ısrar ettin tokatladım hadi yallah
10 milyonu yatırıp kura mı çekiyorlar nasıl sistem bu?
3 ay biri 3 ay diğeri 3 ay da bir diğeri kullanacak herhal.10 milyonu yatırıp kura mı çekiyorlar nasıl sistem bu?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
1 i gene boşta kaldı başkan3 ay biri 3 ay diğeri 3 ay da bir diğer kullanıyorlar.
Okulda elden ele gezen silgi gibi.