Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kimsenin değer verdiği kişilerin sözlerine laf etmek istemem ama “fbnin büyüklüğü ne şamp ne kupa büyüklğü adına konamaz vs” tam bir başarısızlık sonrası adam kandırma sözü

Nawrocki'nin Ross'tan fazlası nedir hemen hemen aynı seviyede ve profilde oyunculara benziyorlar. Ross geçen sezona kadar tıpkı Nelsson gibi büyük bir istikrara sahipti. Ama geçen sezon hiç süre bulamadığı için biraz gerilemiş olabilir tabi.

TFF'nin yapması gereken FB başvuruyu yaptıktan 10dk sonra resmi yazıyla reddettik kardeşim bitti gitti, konu kapandı demekti...

Ya kimsenin değer verdiği kişilerin sözlerine laf etmek istemem ama “fbnin büyüklüğü ne şamp ne kupa büyüklğü adına konamaz vs” tam bir başarısızlık sonrası adam kandırma sözü

adam kendi bile çark etmiş lafı ettikten sonra
bu mallar hala sayıklıor

nawrockinin bonservisi için 5 milyon+1.5 bonus € ödeme yapılacak

Sıradan başlayalım, Tadic için net duyum geldi ki birçok isim de girdi Galatasaray bu transfere şeklinde ancak sonra oyuna getirmeye çalışıyorlar dendi.

Bakambu'da gecikme var herkes biliyor, palavra kısmını anlayamadım. Yeni oyuncumuz olacak.

9+2 için gerekenleri söyledim, biz de yanılabiliriz keza yine. Hala beklentim yok diyemiyorum. Ali Koç bastırıyor, bizde girişimde bulunmuyoruz ama olur çekiyoruz kendi planlamamız ışığında.

17 Temmuz Pazartesi karar bildirdi ancak tekrar süre istedi zaten ve bizimkiler ciddi manada tavır koydu, her zaman bir numara Paredes'ti ancak şuan değil.

West Ham Antonio değildi Lanzini idi, ilgilenildi mesajı attığım tarihlerde.

Kerem'e bu teklif geldi reddedildi sınır itibariyle yine palavra kısmını anlayamadım.

Ajax her konuda el sıkıştı, paragöz babası sürekli isteklerini güncelledi ve Ajax transferi yapmadı, Real Madrid'den de kendisi ve babası Fenerin kazandığı bonservisten toplamda imza parası ve komisyon olarak daha fazla kazandı.

Auba ile el sıkışıldı ancak o dönem İcardi'nin kararı belli değildi ve Araplar devredeydi, bu sebeple ilk forvet olarak el sıkışıldı ve bekletildi. Sonrasında İcardi olunca vazgeçildi.

Şimdi bildiklerimi hangi tarihte bildiğimi ve muhabirlerin ne zaman yazdığını da paylaşmanı bekliyorum SS'leri ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt