Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
nevzat ın yanındaki kibirli sallama kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerekiyor da sen de o paraya satmayı bilmen gerekiyor. bu konuda gerideyizbarış alperin içinden geçtiği szalai 15 mil € ediyorsa, hem daha genç hem forvet olması sebebiyle temiz 30 mil € etmesi gerekiyor barışın.
Alper mertnevzat ın yanındaki kibirli sallama kim
oliveira 31 mertens 35 miçö 30
Muslera 37oliveira 31 mertens 35 miçö 30
Alexis 34Muslera 37
Icardi 30
muslera 45 unutmuşsun rtaş
oliveira 31 mertens 35 miçö 30
Bana da böyle geliyor,8+3'e göre düşünülebilecek alternatif bir kadro ;
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira
Fred Demirbay
Zaniolo Icardi Kerem
İyide Bakambu zaten kesin anlaşılıyor bide sponsorluk yapıştırırlar lar olur zatenŞaka bir yana herkese çok teşekkür ederim.
Dün bir özür mesajı yayınladım (görmeyenler için), bugün devam ediyoruz, dün olan gecikme itibariyle özür dilerim, önümüzdeki 12 saate dikkat çekmek istiyorum, herkese KAPlanLAR belgeseli için iyi seyirler dilerim, sizleri seviyorum.![]()
allah aşkına bari 10 numarayı genç alın
Gençten kasıt 25 yaş altı bir wonderkid ise alacağımız genç 10 büyük ihtimalle yeni cica, morutan olur. Ne yaşlı ne genç bir sebeple alınabilecek fiyatlara düşmüş oyuncularla ilgilenmek en karlısı. Tutmayan oyuncuyu satabilecek beceri de yok. Doğrudan elde kalıyor
Madem öyle sizi Eduard Spertsyan yangınına körükle katılmaya davet ediyorum ne yazık ki an itibariyle iki kişiyiz. Dört oluruz.