Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sergenin bu kadar cok sacmalamasina neden izin veriliyor anlamiyorum engelle gec diyorlar ama Konu disi mesaj yazmak yasak degil mi adam transfer nobetinde sacma sapan konulardan bahsediyor.arada goy goy yaparsinda attigi 10 mesajdan 9 konuyla alakali degil.

Sen de sacmalayip durma nobette lan
sana mı soracagım ne yazacagımı?transfer haberi yokken geyik yapmayı sana mı soracagız?sürekli alıntı yapıp hakaretler ediyosun.bu işin sonu iyi bi yere varmaz.çeneni kapat artık.netteki hamlelerine dikkat et derler ya bende sana bunu diyorum.yeter artık.asabımı bozma benim

Gumbur gumbur geliyorlar. Biz bunlarla nasil basa cikacaz? Cekosuyla, batşuayipiyle ortada sikimanskiyle yuruyorlar ikincilige

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Bu şey değil mi yav Galatasaray taraftarını iş zenginlik ve başkanlık olunca "lorem ipsum dolor sit amet" metni.
Herifin kişisel serveti bizim @Melih Peker ile kafa kafayadır.

herif sabah aksam bana hakaret ediyo,hala izin veriyosunuz raporlasam bile.bizde mi küfür edelim

şehinşah hemen özel haber gir icardi Galatasaray donu giyiyormuş diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt