Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
galasevgisi hesabından da paylaşacak misinÖZEL | Mauro Icardi Galatasaray’da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galasevgisi hesabından da paylaşacak misinÖZEL | Mauro Icardi Galatasaray’da
sana mı soracagım ne yazacagımı?transfer haberi yokken geyik yapmayı sana mı soracagız?sürekli alıntı yapıp hakaretler ediyosun.bu işin sonu iyi bi yere varmaz.çeneni kapat artık.netteki hamlelerine dikkat et derler ya bende sana bunu diyorum.yeter artık.asabımı bozma benimSen de sacmalayip durma nobette lan
Doktor yapmaNasıl söylenmedi
@Melikşah Aydoğan söylemiştir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl
can karabacakla aynı kurumda çalışmak kadar garipti hayat
Galasevgisi hesabımın şifresini unuttumgalasevgisi hesabından da paylaşacak misin
Bu şey değil mi yav Galatasaray taraftarını iş zenginlik ve başkanlık olunca "lorem ipsum dolor sit amet" metni.Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Keşke muhabir olsaydık knk ya valla üzülüyorum. Ortamları da çok guzekutanç vesikası
Bu nasıl
adamlar beleşten avusturya isviçre takılıyor yazlarıKeşke muhabir olsaydık knk ya valla üzülüyorum. Ortamları da çok guzek