Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.339
- 10.209
- 1.688
duyum mu var?Kime göre?
Cogu maçta üçlü orta saha bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duyum mu var?Kime göre?
2 olur bazen 3 pozisyonBu sefer güldürmedi rtaş.
İki pozisyon için 6 adam gereksiz fazla bana kalırsa
mümkün değilKime göre?
Zabbaha gadar burdayız. Kap bekliyoruk!Meliksah yatin uyuyun emri vermeden uyumam
Sebep? Sezon boyunca 4 2 3 1 oynadık hep. Hoca bu fikirden değişeceğini mı söyledi, yoksa bu kişisel görüşün müKime göre?
Ayni sistemle devam etmemiz zor çünkü geçtiğimiz sezon geçiş oyunu oynadık bu sezon daha cok possession futboluna geçeceğiz mecburen gibi ayrıca Mertens her mac banko olacagi meçhul. Avrupa maçları da varken Torreira, Paredes-Fred (hangisi gelecekse) Kerem D. ve Sergio ile daha kontrollü orta saha daha olası.Sebep? Sezon boyunca 4 2 3 1 oynadık hep. Hoca bu fikirden değişeceğini mı söyledi, yoksa bu kişisel görüşün mü
Ya tabii ki böyle bir lüks olsa iyi olur ama bizim bu lüksü karşılayacak durumumuz var mı, olsa bile bu para bu şekilde mi harcanmalı?Bunlari zaten tranfer gorusmelerinde az cok konusuyorlardir. Ayrica normal/olagan bir durum. Bazi maclarda iki daha defansif isimle cikarsin bazen iki daha ofansif vs.. dengelenecektir illa ki.. Ayrica baya bir mac oynayacagiz bunun sakatligi, cezalisi, yorgunlugu, hastaligi vs de var.
Mertens ve alınması planlanan 10 numara ne olacak o durumda? Totalde orta saha rotasyonu 8 kişiye tırmanıyor. 7 kişi olsa yine neyse ama bence mümkünse 6 olmalı. Burada harcanacak maaşlar da önemli. Mertens, Oliveira ve Demirbay kulübede olacağı düşünülen isimler. Total maaşları €9m'ye yakın bir miktar oluyor, maaş bütçesi €35-40m olan bir kulüp için korkunç bir rakamKime göre?
Sebeplerimi yazdım yukarıda sende yazmümkün değil
Fred olmasa da o ayarda biri olacak belli. Hangi ikisinden biri ve potansiyelli orta saha? Daha doğrusu kafandaki orta saha rotasyonu ne?Fred'in gelme ihtimali var mı. İstenen kulüplere bakılırsa bayağı tuzlu transfer olacak gibi gözüküyor.
ideal senaryo 2sinden 1i ve yüksek potansiyeli olan orta saha
10 numara gelmez bu saatten sonra beklemiyorum yani, Mertens kalırsa tabi.Mertens ve alınması planlanan 10 numara ne olacak o durumda? Totalde orta saha rotasyonu 8 kişiye tırmanıyor. 7 kişi olsa yine neyse ama bence mümkünse 6 olmalı. Burada harcanacak maaşlar da önemli. Mertens, Oliveira ve Demirbay kulübede olacağı düşünülen isimler. Total maaşları €9m'ye yakın bir miktar oluyor, maaş bütçesi €35-40m olan bir kulüp için korkunç bir rakam
Forvet arkasına ısrarla oyuncu bakılması, hocanın önde sürekli 2 adamla oynaması ve vazgeçmeyi düşünmemesi bu minvalde açıklamalar yapması gayet yeterli kanıtlarSebeplerimi yazdım yukarıda sende yaz
Aksaka mı?Ne dediysek o.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ligde oynarsın en fazla CL de fazla hayalcilik olur o tarz oyun sistemi.Forvet arkasına ısrarla oyuncu bakılması, hocanın önde sürekli 2 adamla oynaması gayet yeterli kanıtlar
sözlesmesını fesh edin
Bende aynı düşüncedeyim sırf bu sebeple bile tercih edilmiş olabilir.Kaan ve Angelino ortada oynamasi muhtemel isimler bazi maclarda ki Angelino net oynar. Sadece pas vs icin de degil, adam eksiltebilen bir isim top hakimiyeti/kontrolu yuksek.