Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan karakterinde turk topcu zor bulursun. buyuk takıma geldiginden itibaren butun sezon itin seyine sokulup da mental olarak bozulmayan adam turk futbol tarihinde yok.

Katilmiyorum maalesef. Umarim zaman beni haksiz cikarir, Galatasaray menfaatleri onemli benim/senin ne dusundugumuzden cok.

Geçen gün farklı mevkiler için yaptığım rotasyon projeksiyonlarının orta sahayla ilgili bölümünü kopyala-yapıştır yapıyorum ama ön bilgi bu sene (eğer Avrupa'da ön elemelerde bir kaza yaşamazsak) TR kupası HARİÇ, en az 51 resmi maçımız var. Avrupa'da en azından UEFA'da devam edersek bu sayı 53-55'e çıkabilir. Ayrıca TR kupasında ilerlersek, 1-2 ciddi maç (belki derbi) orada da olabilir. Aşağıdaki rakamlar 55 maç için yapılmış projeksiyondur:
İkna oldum doyurucu bir post teşekkür ederim rtaş.

Altyapıdaki oyunculara ilk önce aidiyet hissini aşılamak lazım. Sonra sıra futbol eğitimine gelir.

Onu konustuk gerilerde. Su ortasahasizlikta, Kaan ya da Angelino denenebilir sanki. Sergio konusunda ben asiri killandim gecen burada yazisiyorduk Serdar renkdas ile. "Hafif agrisi var" denilen adam 13-14 gundur ortalikta yok (idmanlarda varda mac oynamadi). Ve cok ciddi bir macimiz var, zor/kolay tartismasi disinda. Forvet kuvvetle muhtemel Bakambu yetistirilecek gibi (hazir gelecegini varsayiyorum) olmazsa da Halil var BAY'a alternatif olarak ama ortasaha sadece Midtsjo ve Berkan var suan elde bir de gencler. Bence Kaan'i dusunebilir ya da Angelino'yu. Cunku beklerimiz hazir ve nazir durumda; Boey-Kazimcan-Dubois.
Belki de teklif olan ve gidecek oyunculardan birisidir oliviera o konu cidden muallak.
Keremin alınması da muadili olarak görünmesi bunlar bir planların habercisi ama yaşayıp göreceğiz.

Kerem fred ve 10 gelecekse kesin gitmiştir bu.
Bi de az evvelki yazılarında orta sahaya angelinho kaan demişsin rnktş çok doğru. Dubois de orada oynar eklemek istedim. En azından mitcoden iyi oynar

Cunku top teknigi yuksek ve adam eksiltebilen isimler lazim. Kaan'in da skorer bir yani var duran toplarda hani bu tip maclarda duran toplar, uzaktan sutlar ve kilit paslar rakibi acar. Midstjo ve Berkan ile don baba donelim oynariz zira bunu son iki hazirlik macinda da gorduk.

Alt yapi da menajer sorunu var

Menajerler hem oyuncularla hem de aileleriyle iletisim kuruyorlar ilgileniyorlar ve bu sekilde kontrol altina aliyorlar

Erden timur bu konuya el atacakti ama simdilik bir degisim varmi bilmiyoruz

İlk maçta barış etkisiz olacak.oynamasada olur.zaniolo gol ve asiste basın iddiada öyle bisey varsa.kerem yine gol -asist yapabilir

Angelinonun geldiği gün meliksah mat olmuştu,kanıtları koyduk dedik yapma evlat dinlemedi.Allah taksiratini affetsin,uzun ömürler versin.geride bıraktığımız saatlerde icardi mevzusundaki arkadaş icin de Allah akıl fikir versin,etrafındakilere sabır versin
Fred de patladın gibi sende serg ateş harlamadı

Cunku top teknigi yuksek ve adam eksiltebilen isimler lazim. Kaan'in da skorer bir yani var duran toplarda hani bu tip maclarda duran toplar, uzaktan sutlar ve kilit paslar rakibi acar. Midstjo ve Berkan ile don baba donelim oynariz zira bunu son iki hazirlik macinda da gorduk.
Valla tek olsalar yanların da top yapabilen biri olsa belki berkan sırıtmaz da berkan midstjo 5 maç üstüste beraber oynasın ua kale arkasında jimm carrey'nin bir filminin afişini açar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt