Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kel detayı hahahahEkli dosyayı görüntüle 253728
Bu ikili varsa hayallerin sınırı yoktu
Sizleri tebrik ediyor anlinizdan öpüyorum
11.5 milyar TL toplam yükümlülük. Oyuncuların 3-4 yıllık sözleşme toplam ödemeleri ve bazı nakit çıkışı gerektirmeyen yükümlülüklerde var sanırım bunun içinde. Kulüp finansal borçları temizlese, faiz ve BB'den kurtulsa ciddi bir rahatlama olacak. Şu anda en çok sıkıntı olan şey nakit akışı. BB'de olduğun için BB gelirlerin yarısını bloke hesapta kendi alacaklarını, vergi ödemelerini garantiye almak için blokeli hesapta oluyor. Dolayısıyla o hesapta senin paran olsa bile kullanamıyorsun. Tabi bunun mevcut transfer yapılamama kısmına etkili olduğunu düşünmüyorum o kısım tamamen beceriksizlik bence.Kulübün kısa ve uzun vadeli toplam borcu 11.5 milyar tl civarında. Bunun 2.5 milyar kadarı bankalar birliğine. Enflasyon nedeniyle artan faiz oranlarından dolayı 2024 yılında yaklaşık olarak 1.4 milyar civarında faiz ödemesi olacak. Yani özet olarak kulüp zaten batık durumdaydı. Uzun zamandır ilk defa kulübe bu denli para girişi oldu. Ancak bu para kanayan yaraya ancak geçici olarak merhem olabilir.
Kapadokya’ya balon turuna gitmiş olabilir. Rize de rafting yapıyor olabilir.trasnferi geçin - 24. şampiyonluk kupası bugün hangi ekstrem sporu yaptı ?
O sayede ayin 30unda cok sevinceksiniz belki de,24,28 ve 30 önemlisergenin astroloji muhabbetleri gibi nöbet
az önce ne yedim söyle bakalım büyücüO sayede ayin 30unda cok sevinceksiniz belki de,24,28 ve 30 önemli
sana güveniyorum26 Temmuz
Değişik gözüküyor benden söylemesi arkadaş
Patates sosisaz önce ne yedim söyle bakalım büyücü
26 Temmuz
Değişik gözüküyor benden söylemesi arkadaş
Aynen hocam ben de o ışığı aldım bu ataşlı oğlandan. Sarrachi'yi sakatlıklar bitirdi. Yoksa harika bir futbolcuydu.Jelert 3 maçını daha izledim adama hasta oldum hasta bu ligin bagı olacak hızı ve çabukluğu var yapışıyor rakibe kontraları keser ve inanılmaz inatcı ve agresif. Kime benziyor derseniz saracchi vardı bizde sonra sakatlandı gitti kiralıktı oyun tarzları benziyor saracchi baya iyi oynadı ilk 6 ay bilenler bilir
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilemedin bişey yemedimPatates sosis
abi 11.5 milyar borcun içinde, a'dan z'ye taahütlerinden tut, futbolcularına yaptığın sözleşmelerin son taksidine kadar her şey var.Kulübün kısa ve uzun vadeli toplam borcu 11.5 milyar tl civarında. Bunun 2.5 milyar kadarı bankalar birliğine. Enflasyon nedeniyle artan faiz oranlarından dolayı 2024 yılında yaklaşık olarak 1.4 milyar civarında faiz ödemesi olacak. Yani özet olarak kulüp zaten batık durumdaydı. Uzun zamandır ilk defa kulübe bu denli para girişi oldu. Bu para kanayan yaraya ancak geçici olarak merhem olabilir.
Adı sanı duyulmamış geldiği ligin belli olmadığı 20 li yaşların başında 1 orta saha 1 de sağ bek lazım bize mümkünse siyahi ve atletik çiğ etle beslenen
Onu da alamazlar rts bosuna izlemissinJelert 3 maçını daha izledim adama hasta oldum hasta bu ligin bagı olacak hızı ve çabukluğu var yapışıyor rakibe kontraları keser ve inanılmaz inatcı ve agresif. Kime benziyor derseniz saracchi vardı bizde sonra sakatlandı gitti kiralıktı oyun tarzları benziyor saracchi baya iyi oynadı ilk 6 ay bilenler bilir
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi