Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur İz’in askerlik fotoğrafı gibi nöbet

Kulübün kısa ve uzun vadeli toplam borcu 11.5 milyar tl civarında. Bunun 2.5 milyar kadarı bankalar birliğine. Enflasyon nedeniyle artan faiz oranlarından dolayı 2024 yılında yaklaşık olarak 1.4 milyar civarında faiz ödemesi olacak. Yani özet olarak kulüp zaten batık durumdaydı. Uzun zamandır ilk defa kulübe bu denli para girişi oldu. Ancak bu para kanayan yaraya ancak geçici olarak merhem olabilir.
11.5 milyar TL toplam yükümlülük. Oyuncuların 3-4 yıllık sözleşme toplam ödemeleri ve bazı nakit çıkışı gerektirmeyen yükümlülüklerde var sanırım bunun içinde. Kulüp finansal borçları temizlese, faiz ve BB'den kurtulsa ciddi bir rahatlama olacak. Şu anda en çok sıkıntı olan şey nakit akışı. BB'de olduğun için BB gelirlerin yarısını bloke hesapta kendi alacaklarını, vergi ödemelerini garantiye almak için blokeli hesapta oluyor. Dolayısıyla o hesapta senin paran olsa bile kullanamıyorsun. Tabi bunun mevcut transfer yapılamama kısmına etkili olduğunu düşünmüyorum o kısım tamamen beceriksizlik bence.

Jelert 3 maçını daha izledim adama hasta oldum hasta bu ligin bagı olacak hızı ve çabukluğu var yapışıyor rakibe kontraları keser ve inanılmaz inatcı ve agresif. Kime benziyor derseniz saracchi vardı bizde sonra sakatlandı gitti kiralıktı oyun tarzları benziyor saracchi baya iyi oynadı ilk 6 ay bilenler bilir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam ben de o ışığı aldım bu ataşlı oğlandan. Sarrachi'yi sakatlıklar bitirdi. Yoksa harika bir futbolcuydu.

Kulübün kısa ve uzun vadeli toplam borcu 11.5 milyar tl civarında. Bunun 2.5 milyar kadarı bankalar birliğine. Enflasyon nedeniyle artan faiz oranlarından dolayı 2024 yılında yaklaşık olarak 1.4 milyar civarında faiz ödemesi olacak. Yani özet olarak kulüp zaten batık durumdaydı. Uzun zamandır ilk defa kulübe bu denli para girişi oldu. Bu para kanayan yaraya ancak geçici olarak merhem olabilir.
abi 11.5 milyar borcun içinde, a'dan z'ye taahütlerinden tut, futbolcularına yaptığın sözleşmelerin son taksidine kadar her şey var.

ona karşılık senin 200 m euroluk takımın var zaten. bir sürü satılabilir menkul-gayrimenkul'ün var. o futbolculara ödeyeceğin ödentilerin içinde bulunduğu senelerde gelecek stadyum/kombine/lig/yayın ve muhtemel avrupa gelirlerin var.

önemli olan kısa vaadede nakit akışını baltalayan ve faiz kamburu getiren finansal borçlarını kapatabilmek. onu da kapatmanın eşiğine geldik.

de bu mevcut yönetime zerre güvenemiyoruz. vallahi ligin bayern'i olmaya ramak kaldı yaw.

Sınır kalkmışken martial falan çözmek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bülent Tulun sportif direktörümüzmüş gibi bir nöbet

Jelert 3 maçını daha izledim adama hasta oldum hasta bu ligin bagı olacak hızı ve çabukluğu var yapışıyor rakibe kontraları keser ve inanılmaz inatcı ve agresif. Kime benziyor derseniz saracchi vardı bizde sonra sakatlandı gitti kiralıktı oyun tarzları benziyor saracchi baya iyi oynadı ilk 6 ay bilenler bilir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu da alamazlar rts bosuna izlemissin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt