Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iş bilen yönetici olsa BAY satıldığı an o Wesley denen wonderkidi 20 + 10 gibi almaya çalışır

Sakin olun beyler. Max 2-3 güne piyasaya yeni alamayacağımız veya daha iyisi için bekletecegimiz topçular düşecek, kulüplerine teşekkür eder geçeriz.

yazmayi ögrenecek yakinda hayirlisiyna

Ekli dosyalar

• IMG_1313.webp
    IMG_1313.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 48
Az önce cago: Jelert icin feyenoord istiyor bizde masadayiz. Yine cago kim filan fistik baslarsiniz. Duyum iste oyalanin, hic yoktan iyidir.

Transferlerimiz 3. Kampa yetişecektir müsterih olunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TFF'den açıklama: “Süper Lig'de, A Takım Listesindeki futbolcu sayısı 26'dan 28'e çıkarılırken, Türkiye A Milli Takımı'nda Oynama Uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım Listesine yazılabilmesine imkan sağlandı. Müsabaka İsim Listesine bu futbolculardan 12'sinin yazılabilmesi uygulamasına devam edilmesi kararlaştırıldı.”

kendisinin bir seçim yapabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum.

Adamlar vasatlıktan kimseyi alamıyorlar yok ben onu istemiyorum bu olsun diyecek öyle mi. Lig açılışında dubois ile başlar 2-3 maç akıllanır.

Bazen o olacağına hiç olmasın der bir noktada insan. Adamın en çok istediğini alamıyorlar. Dubois müzmin yedek, Kaan ayağı kopana kadar 11 devam ederim en kötü demiştir içinden

Merak ettiğimiz şey ; paralar nerdeeeee ????
Bunu o kadarda takıntı haline getirmene gerek yok , bizde hiçbir zaman para olmaz , elimizdeki oyuncuları nakit almıyoruz ki sürekli taksit köhn Sanchez, İcardi Nelson bunlara hala para ödeniyor, futbolu bırakan Luyindama için hala standart Liege para ödeniyor olabilir yani şaşırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt