- 31 Ağustos 2021
- 69.522
- 49.746
- 3.258
şu röportajda bu adamın ilk defa surat asık - hafif agresif / sinirli bir tonda gördük.
işlerin iyi gitmediği çok açık zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu röportajda bu adamın ilk defa surat asık - hafif agresif / sinirli bir tonda gördük.
kendisinin bir seçim yapabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum.
Adamlar vasatlıktan kimseyi alamıyorlar yok ben onu istemiyorum bu olsun diyecek öyle mi. Lig açılışında dubois ile başlar 2-3 maç akıllanır.
Feyenorda hoAz önce cago: Jelert icin feyenoord istiyor bizde masadayiz. Yine cago kim filan fistik baslarsiniz. Duyum iste oyalanin, hic yoktan iyidir.
Heralde.Feyenorda ho
Bunu o kadarda takıntı haline getirmene gerek yok , bizde hiçbir zaman para olmaz , elimizdeki oyuncuları nakit almıyoruz ki sürekli taksit köhn Sanchez, İcardi Nelson bunlara hala para ödeniyor, futbolu bırakan Luyindama için hala standart Liege para ödeniyor olabilir yani şaşırmaMerak ettiğimiz şey ; paralar nerdeeeee ????
Yangın tayfa nerede? Böyle susarsak sonumuz Latovleviçi gibiler olur
Ekli dosyayı görüntüle 253753
bu görev ona 5 gömlek büyük gelmiş hala zorluyorşu röportajda bu adamın ilk defa surat asık - hafif agresif / sinirli bir tonda gördük.
işlerin iyi gitmediği çok açık zaten.