Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.868
- 12.000
- 2.158
Ahahahahh ulan
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahahh ulan
Hikayeye gerek yok. Adamin ağzından bu tarz laf çıktığını öne sürüyorsan kanıtlamak zorundasın. Not bende zerre Dursun sevmem. Ama sarı üye olduğun için ve şuanda da ortaklıkta bir ton asılsız haber varken raporlamak zorundayımKardeşim ben okuduğum haberlerden çıkarım yapıyorum başta da yazdım bunu bu haber haftalarda basında gezdi yorumcular değerlendirdi üzerine aynı dönemden bir kaç hafta önce tüm taraftar ayaklandı sağ bek sol bek istedi o zamanda seçim muhabbeti yapıp kimseyi almayacaklardı kiralık alırız seçime girecsğiz diyorlardı baskıyla köhn alındı burda ben kafamdan haber mi uyduracağım okuduğum izlediğim haberleri söylüyorum çarşaf çarşaf konuşuldu bunlar . Erden timur sıcak para akışını sağlıyordu sponsor falan diye geçen sene yaz sezonunda ondan alabildik o kadar maaşlı adamı sonra adam el çektirildi geldiğimiz durum ortada menajerler ile iyice kötü olacağız geçen dursun Özbek başkanlık sürecinde olduğu gibi futbol da transferde pr işidir sen boey satıp bakambu satıp başkanlık seçimi için adam almayacaksın sonra basına haber göndereceksin yaz transfer sezonuna ayırdık parayı diye çarşaf çarşaf haber yaptıracaksın sonra yaz gelecek yine aynı Nakit sıkıntısı var diyeceksin bunu yavaştan kendi muhabilerlerine haber yaptırıyor ben bu filmi daha önce izledim
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Profesyonellere bak gerçekten Ceo var mesela ne yapar o Ceo? Bilgi- teknoloji sorumlusu var store ve resmi sayfanın çağ dışılığı ortada. Profesyonellerde de ciddi bir değişim şart.GS tvdeki skandalların hepsinden Bahri sorumluymuş, bayağıdır var bu mevzu.
Muhabir dursun Özbek transfer şu yüzden olmadı dedi deyince ses kaydı mı istiyorsun kardeşim sen ? Okuduğumuz haberleri dinlediğimiz şeyleri söylüyoruz . RaporlaHikayeye gerek yok. Adamin ağzından bu tarz laf çıktığını öne sürüyorsan kanıtlamak zorundasın. Not bende zerre Dursun sevmem. Ama sarı üye olduğun için ve şuanda da ortaklıkta bir ton asılsız haber varken raporlamak zorundayım
daha tuy dikmediler .. simdi bide abdulrahim albayrak i getirmek lazim yonetime ..o zaman selasini okuruz klubun
Erden Timur gitmeden önce Batshuayi hamlesini bir noktaya kadar getirmeseydi muhtemelen bunlar halen transfersiz devam ediyor olacaklardı.Yaşa renktaş
Bunlar anca florya parasıyla alakadar, kulüp umutlarında değil
Abdurrahim olsaydı en azından oğuzu alırdı yurtdışı yapamasada yurt içinde transfer yapabiliyordu odaha tuy dikmediler .. simdi bide abdulrahim albayrak i getirmek lazim yonetime ..o zaman selasini okuruz klubun
hepsi aynı lağımin suyuAlbayrak bunlardan 10 kat iyidir vizyon olmasa bile en azından kendi cebini düşünmüyordu
Abdurrahim olsaydı en azından oğuzu alırdı yurtdışı yapamasada yurt içinde transfer yapabiliyordu o![]()
gs elden gidiyor saçını taramaarkadaşlar güzel maçlar var
kupon yapalım paylaşalım
Hala beyin tutulması yaşayan taraftarlar var. Yok bize dursun özbek gerçekten müstehak abi, hiç şikayet etmeye falan hakkımız yok