Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim ben okuduğum haberlerden çıkarım yapıyorum başta da yazdım bunu bu haber haftalarda basında gezdi yorumcular değerlendirdi üzerine aynı dönemden bir kaç hafta önce tüm taraftar ayaklandı sağ bek sol bek istedi o zamanda seçim muhabbeti yapıp kimseyi almayacaklardı kiralık alırız seçime girecsğiz diyorlardı baskıyla köhn alındı burda ben kafamdan haber mi uyduracağım okuduğum izlediğim haberleri söylüyorum çarşaf çarşaf konuşuldu bunlar . Erden timur sıcak para akışını sağlıyordu sponsor falan diye geçen sene yaz sezonunda ondan alabildik o kadar maaşlı adamı sonra adam el çektirildi geldiğimiz durum ortada menajerler ile iyice kötü olacağız geçen dursun Özbek başkanlık sürecinde olduğu gibi futbol da transferde pr işidir sen boey satıp bakambu satıp başkanlık seçimi için adam almayacaksın sonra basına haber göndereceksin yaz transfer sezonuna ayırdık parayı diye çarşaf çarşaf haber yaptıracaksın sonra yaz gelecek yine aynı Nakit sıkıntısı var diyeceksin bunu yavaştan kendi muhabilerlerine haber yaptırıyor ben bu filmi daha önce izledim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hikayeye gerek yok. Adamin ağzından bu tarz laf çıktığını öne sürüyorsan kanıtlamak zorundasın. Not bende zerre Dursun sevmem. Ama sarı üye olduğun için ve şuanda da ortaklıkta bir ton asılsız haber varken raporlamak zorundayım

daha tuy dikmediler .. simdi bide abdulrahim albayrak i getirmek lazim yonetime ..o zaman selasini okuruz klubun

Hikayeye gerek yok. Adamin ağzından bu tarz laf çıktığını öne sürüyorsan kanıtlamak zorundasın. Not bende zerre Dursun sevmem. Ama sarı üye olduğun için ve şuanda da ortaklıkta bir ton asılsız haber varken raporlamak zorundayım
Muhabir dursun Özbek transfer şu yüzden olmadı dedi deyince ses kaydı mı istiyorsun kardeşim sen ? Okuduğumuz haberleri dinlediğimiz şeyleri söylüyoruz . Raporla

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşa renktaş
Bunlar anca florya parasıyla alakadar, kulüp umutlarında değil
Erden Timur gitmeden önce Batshuayi hamlesini bir noktaya kadar getirmeseydi muhtemelen bunlar halen transfersiz devam ediyor olacaklardı.

Yöneticilik, iş bitiricilik çok başka bir şeydir eğer Paris'e gidiyorsan Doue bitirirsin, Manchester'a gidiyorsan Mctominay bitirirsin, Rusya'ya gidiyorsan Wendel bitirirsin, Almanya'da turnuva dönemi X oyuncuyla uzun süre görüşüyorsan onu da bitirirsin.

En azından buradan tavsiyem Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu gittikleri yerlerde vlog çekip youtube'a yüklesinler en azından kulübe yük olmazlar ulaşım, konaklama, yiyecek parasını oradan çıkarsınlar.

Boşverin transferi falan asıl sorulması gereken şey paralar nerede
BB’den neden daha çıkılmadı
Kimsenin dokunamayacağı fon neden daha kurulmadı
Riva Florya boey ve dahi diğer paralar nerde
Boey satmışsın rekor paraya, limit problemi var diyorlar
Limit değil cukka problemidir o
Koçun stat basmasının cezası karşılığı nerde
Yeter kardeşim yeter düşün şu kulübün yakasından
Yediniz yediniz doymadınız

Hala beyin tutulması yaşayan taraftarlar var. Yok bize dursun özbek gerçekten müstehak abi, hiç şikayet etmeye falan hakkımız yok

İletişim berbat ayrıca çıkıp anlatın ne halt dönüyor bırakın muhabirlerle iletişim yapmayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt