Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu hususunda gözden kaçan bir husus var..Forumda geçen biri de belirtmişti bu adamların takıma aidiyeti takımı butunlestirmesi daha başka oluyor çoğu zaman..Mesela bizde kerem barış apo hatta bazı oyuncularla berkan bu işi çok iyi yapıyor kaliteli sorunsuz yerli her zaman candır..
Oğuz aydın böyledir manası da demiyorum bu arada o nasıl çıkacak Zaman gösterir ama yerli oyuncuya sadece yabancı sınırı acısından bakmamak lazim

kalite ayrı tabi ama dünyanın her yerinde yerel oyuncu daha avantajlı

Demirbay olsam her röportajı almanca yaparım tercümansız.

madem yabancı sayıyorlar öyle takılsın.

Taraftar elin menajeri Gardi'ye güveniyor ama Galatasaray yönetimine güvenmiyor.
İşte ne kadar rezil bir yönetimimiz olduğunu anlayın

Herkes kağıt üstünden konuşuyor ama sezon içerisinde her şey 180 derece değişebiliyor. Geçen sezon 3 yerliyi nasıl tamamlayacağız derken Konya ile olan son şampiyonluk maçımıza 5 yerli ile çıktık. Sakatlığı, cezalısı, sık maç takviminde dinlendirilmesi gerekenler derken keşke 16 olsa da 12 tanesini kadroya yazabilsek.

Totalde ne kadar çok yabancı o kadar iyi çünkü yerli piyasası bitik durumda, milli seviyede olan oyuncular çok pahalı, ligdekiler ise epey düşük kalite.

En çok şu anadolu takımlarından oyuncu almayacak olmayışımıza seviniyorum, 1 liramız gitmesin şunlara.

Kulüpler birinci fıkrada öngörülen A Takım Listesine yazılan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan futbolculara ilaveten; 2023 – 2024 Sezonunda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olarak A Takım Listesine yazılan 1 futbolcuyu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olarak A Takım Listesine yazdıkları 1 futbolcuyu sözleşme süreleri sonuna kadar müktesep hakları sebebiyle Madde 2’nin e fıkrası kapsamında A Takım Listesine yazabilirler. Bu futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesi halinde; uzatma, sözleşme yenileme ve diğer kulüplerle imzalayacakları sözleşmeler A Milli Takımda oynama uygunluğu bulunmayan futbolcu kapsamında tescil edilecek ve A Takım Listesine bu doğrultuda yazılacaktır.

O zaman ocakta 12ye indirildiğinde yazılan bu maddeyi neden almamışlar da 2015ten önce seçenlerin maddesini almışlar?

Aynı şekilde sözleşmelerinin sonuna dek bilmemne fıkrasına uygun bi şekilde yazılabilir diye belirtilebilirdi

Ha bence klüpler hoop derse tamam yerli olarak oynatın derler ama sınırın 12den 14e çıktığı yerde bu durumun belirtilmemesi bana vaziyetin b ihtimal bu tıynette olduğu intibasını verior
Tamam da yazmasa bile bu haklar korunur sonuçta. Yazıp yazmamasından bağımsız bir hakkı elinden alamazsın. En kötü dava konusu olur ve davayı kazanır futbolcu. Bence yeni yazmaya gerek görmediler apar topar iş yaptıkları için böyle oldu. Onu da düzeltirler çok zor bir şey değil yoksa dediğim gibi hukuk yolu açılır ve o yolla hakkını geri alır. Eyt'ye hak kazanmış birinin hakkını yeni bir kanunla alabilir misin? O hesap biraz. Bilmiyorum belki ben yanlış biliyorumdur ama kazanılmış hak mevzusu hukukun konusu.

verilen hakkı da geri aldılarsa böyle TFF’ye de.

Derhal istifa

Herkes kağıt üstünden konuşuyor ama sezon içerisinde her şey 180 derece değişebiliyor. Geçen sezon 3 yerliyi nasıl tamamlayacağız derken Konya ile olan son şampiyonluk maçımıza 5 yerli ile çıktık. Sakatlığı, cezalısı, sık maç takviminde dinlendirilmesi gerekenler derken keşke 16 olsa da 12 tanesini kadroya yazabilsek.

Totalde ne kadar çok yabancı o kadar iyi çünkü yerli piyasası bitik durumda, milli seviyede olan oyuncular çok pahalı, ligdekiler ise epey düşük kalite.

En çok şu anadolu takımlarından oyuncu almayacak olmayışımıza seviniyorum, 1 liramız gitmesin şunlara.

aurier tete ndombele toplasan taylan kadar katkı vermemiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt