Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu hususunda gözden kaçan bir husus var..Forumda geçen biri de belirtmişti bu adamların takıma aidiyeti takımı butunlestirmesi daha başka oluyor çoğu zaman..Mesela bizde kerem barış apo hatta bazı oyuncularla berkan bu işi çok iyi yapıyor kaliteli sorunsuz yerli her zaman candır..
Oğuz aydın böyledir manası da demiyorum bu arada o nasıl çıkacak Zaman gösterir ama yerli oyuncuya sadece yabancı sınırı acısından bakmamak lazim
Ben dedim, geçen sene şampiyon olmamızın ana aktörleri Mertens, Nelsson ve yerlilerdi, kırılmadıysak bunlar sayesinde.

Fb bir sürü para harcadi hadi onları geçtim bjk ve ts bile birsuru oyuncu aldı..

Sen 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun,devre arası 30 a oyuncu satmışsın tek hamle yapamıyorsun pardon yapmıyorsun.. Yani bunu kimse iyi niyetle açıklayamaz..

Ulan şampiyon olunca futbolcular,hoca,taraftar 2 gün sevinip kenara çekiliyor siz kupayla 3 ay oradan oraya geziyorsunuz kucaktan kucağa gezdi kupa yaz boyu..2 gün müzede dinlenmemistir bile.. En az katkısı olan bu herifler ama en çok kutlayan da bunlar..

Yav arkadaş sen 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun psikolojik olarak gazı iyice almışsın vurup geçmen lazım yapacağın hamlelerle..Ama yok rekabet devam etsin değil mi Türk futbolunun bekası için.. Yazık yemin ediyorum..

Bknz. Kulüp yönetimi.

Kalite olarak demiyorum ama Rennes takımının 10 milyon € teklif ettiği söylenen Jackson Tchatchoua da profil olarak çok doğru geldi gözüme

Hani Okan Hocanın sürekli tarif ettiği Boey sonrası fizik gücü ve atletizmiyle caydırıcı, müdahale gücü yüksek sağ bek tanımlamasına çok uyuyor

Biz bu işi beceremiyoruz belli ki artık yarım sezon vitrin yapan ne olduğu belirsiz oyuncuları bile ikna edemiyoruz madem Kopenhag gibi Rennes gibi takımların talip olduğu oyuncuları incelemekte fayda var

Biz 6 ay önce Türk futbolu için transfer rekoru kırarak sağ bekimizi sattık Temmuz ayına geldik daha sağ bek transfer etmeyi geçtim görüştüğümüz isimlerle bile olan tüm görüşmelerin içine ettik adamlar daha sağ beklerini satmadan yerlerini daha iyisiyle doldurmuş bile

İflasın eşiğindeki Bordeaux'nun satışı iptal oldu. Kulüp, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Vaziyet kötü. (L'Equipe)
Albert Elis ne istenmişti bir dönem. Acaba ne kadar borçları var?

yönetim yüzünden o kadar heyecanım kırıldıki

5 yıldız + direkt CL şampiyonluğu umudum baştan azaldı.
Şüphesiz, büyük bir sinerji kaybı var. Ama Okan hoca, İcardi, Nando, Lucas gibi değerlerimizi koruyoruz hala, umudum onlardan...

Yönetim yabancı oyuncu olarak Demirbay’ı transfer ettik der mi doğru ise 😅

yönetim yüzünden o kadar heyecanım kırıldıki

5 yıldız + direkt CL şampiyonluğu umudum baştan azaldı.
şöyle bakmak lazım bence... evet yönetimin hataları var da bence bu hatipoğlu açıklaması taraftarın beklentisini sıfırlamak bakımından iyi oldu... çok uçmuştu hem medya hem taraftar... belki beklentisiz durup baskısız birkaç hafta geçirebilirsek, ve medyayı işlerin dışında tutabilirsek doğru transfer yapabilirler... tabi bu bir umut. şu ana kadar olan herşeyin aksine bir umut ama buna ihtiyaç var... yapamazlarsa zaten nero mod on yine...

Şüphesiz, büyük bir sinerji kaybı var. Ama Okan hoca, İcardi, Nando, Lucas gibi değerlerimizi koruyoruz hala, umudum onlardan...
sahadaki defolar belli , bunlar yüzünden çıkacak krizlerde hepsi isyan eder - çünkü florya(ya da şantiyeburgaz) ortamını sakin moralli tutacak sportif yönetimi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt