Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anne aç kapıyı, geldim
Bakma öyle gözlerime, ben her şeyi yendim
Silahlanıp gezdim

İşin sonunda memnun olucaz transferlerden biliyorum ama geç kalıyoruz gene kampa girmemiş olucak oyuncular

@Batuhan Hatipoğlu

kuzeninizin kupaya yamaç paraşütü yaptırması hakkındaki görüşleriniz neler.

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24’üncü şampiyonluk kutlaması için Muğla‘nın Fethiye ilçesine getirilen, 2023-2024 Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupası, teleferik ile Babadağ’ın bin 700 metre pistine çıkarıldı.

Kupa, Babadağ’da yamaç paraşütü pilotları Naci Paksoy, Onur Karadağ, Uğur Soyuer, Burak Pınar ve Furkan Hatipoğlu’na teslim edildi.

Sigtdorsson lu transfer dönemi gibi bir dönem. Şaka maka Sigtdorsson faciası üstünden 8 yıl geçmiş. Durmasın.

Dayı tesisin son videosunu izledim 1 hafta sürecek ikinci kamp döneminin sonunda bu tesise geçeceğiz öyle mi.
Adamlar yetki dalgasına deli gibi çalıştılar o tarihten beri kuş uçmuyor tesiste 2 kişi falan çalışarak koca binayı bitirmeye çalışıyorlar.

Bu kafayla ya bokumu florya ihalesi yapılır yada futbolcular ve altyapı oyuncuları 2 ay sonra tffden rivada çalışalım mı diye izin alarak 1 sene orada çalışırız.
Abi bak çok büyük rezillik geliyor.

İhale şartlarına tesisin tamamiyle bitirilmesi ve bitimiyle floryanın terkedilmesi şartı koyulmalı.

Mecut kadro ve 2 trasfer ile (Yedek ve hamle oyuncuları dahil) - yazmadıklarım bence oynamamlı/transfer ile yollanmalı.

Bazı isimler birden çok pozisyona devşirilebilir tabii ki ama iki kere yazmadım.

Kale : Muslera + Günay + X

Sağ Bek: TRASNFER - Ali Turap

Sol Bek : Köhn - ?????

Stoper: Sanchez - Nelsson - Apor - Metehan

OS : TRANSFER - Torreira - Kaan - Berkan - Efe - Eyüp - Gökdeniz (gençler süre almalı kupa ve ligin bir kısmında ,hakeden bazeı maçlarda 45 dk görmeli - bugün 21 yaşındaki adamlara 7 -14 aası bonservis pazarlıkları yapıyoruz)

10 no - Ofansif ortasaha : TRANSFER (OS transferide olabilir fırsatta olabilir) - Mertens - Demirbay - Yusuf

Sol Kanat: Zaha - Kerem A

Sağ Kanat: Ziyech - BAY - Yunus

Forvet : İcardi - Bats

ismi geçmeyenlerin hepsi yollanmalı - pahalı kontratlardan çıkılmalı - gelişmesi için kiralık verilmeli. hem transfer yapamayıp hem eldekini pazarlayamayan yönetim neyi becerecek bilmiyorum.

fakat önümüzdeki süreçte bu kadro(ki iyi bir kadro) başarı alınca Okan hocanın başarısından kendilerine pa çıkaracaklar - yani başarız yönetim başarılı sayılacak.

bu sezon bir çuval incirin - 2 yıllık çabanın heba olma ihtimali var gayet. inşallah olmaz. Kaotik ve karışmış ortamda bu kadrondaki omurgandaki futbolcularıda kafa olarak kaybederiz.

Şaka maka takımda 2 tane bek var ikiside defansı kötü ve bunların yedeği yok normalde bu takıma en az 2 bek oyuncusu lazım bir sağ bir sol

Mecut kadro ve 2 trasfer ile (Yedek ve hamle oyuncuları dahil) - yazmadıklarım bence oynamamlı/transfer ile yollanmalı.

Bazı isimler birden çok pozisyona devşirilebilir tabii ki ama iki kere yazmadım.

Kale : Muslera + Günay + X

Sağ Bek: TRASNFER - Ali Turap

Sol Bek : Köhn - ?????

Stoper: Sanchez - Nelsson - Apor - Metehan

OS : TRANSFER - Torreira - Kaan - Berkan - Efe - Eyüp - Gökdeniz (gençler süre almalı kupa ve ligin bir kısmında ,hakeden bazeı maçlarda 45 dk görmeli - bugün 21 yaşındaki adamlara 7 -14 aası bonservis pazarlıkları yapıyoruz)

10 no - Ofansif ortasaha : TRANSFER (OS transferide olabilir fırsatta olabilir) - Mertens - Demirbay - Yusuf

Sol Kanat: Zaha - Kerem A

Sağ Kanat: Ziyech - BAY - Yunus

Forvet : İcardi - Bats

ismi geçmeyenlerin hepsi yollanmalı - pahalı kontratlardan çıkılmalı - gelişmesi için kiralık verilmeli. hem transfer yapamayıp hem eldekini pazarlayamayan yönetim neyi becerecek bilmiyorum.

fakat önümüzdeki süreçte bu kadro(ki iyi bir kadro) başarı alınca Okan hocanın başarısından kendilerine pa çıkaracaklar - yani başarız yönetim başarılı sayılacak.

bu sezon bir çuval incirin - 2 yıllık çabanın heba olma ihtimali var gayet. inşallah olmaz. Kaotik ve karışmış ortamda bu kadrondaki omurgandaki futbolcularıda kafa olarak kaybederiz.
Ayrıca..

önümzüdeki sezonun sonundaki iyi ya da kötü sonuç olsun bekleyen tehlike:

2 yıldır NET ortasaha ve Boey süreciyle 1 yıldır sağ bek konusunu çözemeyen - söylemesine rağmen ÇALIŞMAYAN ve planlayamayan yönetim:

Muslera kariyer sonuna ne kadar hazırlanır yeni kaecl için?

Mertens kariyer sonuna ne kadar hazırlanır yeni 10 no için?

İcardi kafayı çizerse , moralsiz ortam olursa B planı ne kadar hazırlar?

yani 2 ihtiyacı yapayan adamlar 4 5 tane ihtiyacı nasıl planlar , bir yandan tek dertleri olan florya / kemerburgaz sürecinide ilerletirken...

başarılı olsak bile bu sezon - tamamen "her şey mükemmel" illüzyonu ile karşı karşıya kalacağız.

ben yalnızız yalnızım dediğimde çok şey ifade ettim de
anlamadılar
arkadaşlar eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur
az dokunur çok dokunur ama dokunur
dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım
kolay kolay dokunulmaması için güçlü olmak lazım
Galatasaray'ın hep güçlü olmaya ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt