Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferi kapattık
Lugano mu yok Luciano :/Lisecilerden sonra bi de gsyiadçı angutlar çıktı başımıza
Erden olaydı güzel fırsat olurdu hepi topu 50 milyon euro falandır gsc olarak bu işe girelim.Adamlar sagbek almıyor sen kulüp alıyon abi hemde Fransa'dan![]()
oralARDA biri varArda abisi gibi attı demek yok mu yav spiker şampiyona bitti ardayı unuttunuz ama oluyor mu
Söylemişti @Keramettin TANRIVERDİ Gsyiad çeteleşmesini güçlenmesini bir kaç gün önce burada.oh bunlar ceteyi kurmuş valla
Ayrıca..Mecut kadro ve 2 trasfer ile (Yedek ve hamle oyuncuları dahil) - yazmadıklarım bence oynamamlı/transfer ile yollanmalı.
Bazı isimler birden çok pozisyona devşirilebilir tabii ki ama iki kere yazmadım.
Kale : Muslera + Günay + X
Sağ Bek: TRASNFER - Ali Turap
Sol Bek : Köhn - ?????
Stoper: Sanchez - Nelsson - Apor - Metehan
OS : TRANSFER - Torreira - Kaan - Berkan - Efe - Eyüp - Gökdeniz (gençler süre almalı kupa ve ligin bir kısmında ,hakeden bazeı maçlarda 45 dk görmeli - bugün 21 yaşındaki adamlara 7 -14 aası bonservis pazarlıkları yapıyoruz)
10 no - Ofansif ortasaha : TRANSFER (OS transferide olabilir fırsatta olabilir) - Mertens - Demirbay - Yusuf
Sol Kanat: Zaha - Kerem A
Sağ Kanat: Ziyech - BAY - Yunus
Forvet : İcardi - Bats
ismi geçmeyenlerin hepsi yollanmalı - pahalı kontratlardan çıkılmalı - gelişmesi için kiralık verilmeli. hem transfer yapamayıp hem eldekini pazarlayamayan yönetim neyi becerecek bilmiyorum.
fakat önümüzdeki süreçte bu kadro(ki iyi bir kadro) başarı alınca Okan hocanın başarısından kendilerine pa çıkaracaklar - yani başarız yönetim başarılı sayılacak.
bu sezon bir çuval incirin - 2 yıllık çabanın heba olma ihtimali var gayet. inşallah olmaz. Kaotik ve karışmış ortamda bu kadrondaki omurgandaki futbolcularıda kafa olarak kaybederiz.