Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
çok klas adamdı allah rahmet eylesinTurkfutbolmuydu , cevapta veriyodu yorumlara![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok klas adamdı allah rahmet eylesinTurkfutbolmuydu , cevapta veriyodu yorumlara![]()
Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.Ayhan akman takımın sistemine hocadan daha hakim
Transferi o yapmalı
Sen o kafayla Servet Çetin gibi world class bi adamı nasıl beğenmezsin diye yorum atıyordum bilerek , nasıl çıldırıp küfür ediyorduçok klas adamdı allah rahmet eylesin
psikolojim yıprandı ironfieldGörünen o ki çoğumuz 2026’ya kadar ara verecek gs’ye![]()
Bu kadar başarılı takım neden bundan vazgeçecek? Var mı mantıklı bir sebep.Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.
Transfer yok diyen utanır mı stada Pumayı getirmişiz bu sene sahadaki en büyük gücümüz olacak.
hocamızın versatil bi hoca olmadığı konusunda herkes mutabık. bu kafayla mesela avrupada kesinlikle takım çalıştıramayacağını düşünüyorumAyhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben öyle düşünmüyorum.Yani okan Hocayı eleştirmek için aşırı ön yargılı bir kafa lazım.Yani herkezin mutabık olduğunuda sanmıyorumhocamızın versatil bi hoca olmadığı konusunda herkes mutabık. bu kafayla mesela avrupada kesinlikle takım çalıştıramayacağını düşünüyorum
kötü eleştirmiyorum ki kendisi fazla sağlamcı en iyi bildiği şeyden kesinlikle vazgeçmiyor, avrupa lig vs neysem oyum diyorben öyle düşünmüyorum.Yani okan Hocayı eleştirmek için aşırı ön yargılı bir kafa lazım.Yani herkezin mutabık olduğunuda sanmıyorum
Türk Milleti kafa yapısı özeti bu kanka işte hiçbir şeyin ortası yok biraz daha abart istersenDogru 2004 yunanistan gibi oynamaliyiz onde oynamak yerine
İcerde eyupe karsi bile 9 on liberoyla cikmaliyiz heyallam