Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayhan akman takımın sistemine hocadan daha hakim
Transferi o yapmalı
Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.
Bu kadar başarılı takım neden bundan vazgeçecek? Var mı mantıklı bir sebep.

Transfer yok diyen utanır mı stada Pumayı getirmişiz bu sene sahadaki en büyük gücümüz olacak.

bari merfivenlere denk getirmeselerdi

nike logosunda batmıorduda

bunda logonun içinden geçmiş..sola logo sağa ufak Puma yazsalar en azından net görünürmüş.

bunlarla uğraşılırken geçen gün post edilen fikir çok iyiydi yapsalar bari - kapalı alnına logo

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocamızın versatil bi hoca olmadığı konusunda herkes mutabık. bu kafayla mesela avrupada kesinlikle takım çalıştıramayacağını düşünüyorum

muhtemelen hazır manuyu yakalamışken 30-40 m pound koparmadan bırakmayalım modunda palmieras

FullSizeRender.webp

hocamızın versatil bi hoca olmadığı konusunda herkes mutabık. bu kafayla mesela avrupada kesinlikle takım çalıştıramayacağını düşünüyorum
ben öyle düşünmüyorum.Yani okan Hocayı eleştirmek için aşırı ön yargılı bir kafa lazım.Yani herkezin mutabık olduğunuda sanmıyorum

Keramettin abi forumun hakkı devrimi gibi gercekten,televizyon makinasindaki amca var ya hani 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt