Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsonun ahı olabilir, rekor puan alıp şamp olamadı
Transfer yapamayasıcılar dediyse tutmuş olabilir hacı adam

Hatioplu'nun alabileceği maks. Bach mezarından bir gül alabilir
licensed-image

Cago diye bir hesap burada çok paylaşılıyor. Az önce de "Bak"lı şarkı falan paylaşmış. Eğer Benfica 20 istedi de askıya aldıysak kendisi de kolpaladı diyebilir miyiz?
Bu herifler transfer işindeyken ava çıkacaksak kimseyi paylaşamayacak duruma gelinir rtaş çünku kimseye alamayacaklar.

1 tane sağ bek alamadılar abi şaka gibi :asd: Piyasası en düşük mevkii belki de bek nasıl 8-10m euro adam akıllı bir bek bulamıyolar anlam veremiyorum

Sağ beki serbest bir oyuncu ile doldurup 30-40 milyona 2 orta saha alıp ligin ebesini belleyelim desem ceza almam herhalde..

Devre arası BBden çıkıcam yalanıyla opsiyonlu Assignonla anlaşmasını bitiren adamı küçümsemeyin, çok pahalı kimseyi alamayabiliriz diyebilir günün sonunda.

2 ayda 2 transfer yapamayan adam anca beleşe kelepir topçu verirlerse alabilir.

20 m euro isteniyorsa ve geri adım atılmıyorsa neyin pazarlığını yapıyorsun sen hala.
Abi hakkı devrim gibi adamsın,ezik bjkliye mi inandın sen

Bizde 20 milyonu duyan herkes bizden 20 milyon istiyor. Bu iş böyle yapılırmı yav, elini niye belli ediyon.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifler transfer işindeyken ava çıkacaksak kimseyi paylaşamayacak duruma gelinir rtaş çünku kimseye alamayacaklar.
Sen de haklısın hocam ama sırf görüşme var diye manalı mesajlı tweet atma işini çözemedim. İlerleyen, bitmeye yakın iş olur anlarım da.

bellingham'ın babası menacerliğini yapıyor şu an jobe'un transferiyle ilgileniyor ondan sonra boşa çıkacak alcaz jude'u
yakınındaki herifler Seyrantepe TATLISES Kebap ve KÖFTE DE ekmek arası KÖFTE istemişler bizimkiler bu isteği çılgınca ve GS kültürüne aykırı bulmuşlar

listede adam kalmadi yeminle okan hoca simdi tahtaya yumruk atmis laptobu firlatmistir

Timur’un listeyi bitirip Joao falan çakacak işte Cenk.

Okan’a da gittik hepsine ama çok para diyecekler. Ben teklif bile yaptıklarına inanmıyorum çoğuna. Haber çıkartıyorlar sadece bence çok para istediler diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt