Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
İsonun ahı olabilir, rekor puan alıp şamp olamadı
Transfer yapamayasıcılar dediyse tutmuş olabilir hacı adam
Transfer yapamayasıcılar dediyse tutmuş olabilir hacı adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sportif direktör hamit mi?
Bissaka'yı ucuza bırakmaz hele ki bizimkiler sorarsa mümkün değil alamazlar.Benfica'nın çakma danimarkalısına teklif yapacağına git 10m euro basıp Bissaka'yı al @Umut Işık
Çarpıyor valla ,nerden bildin?30 temmuzda grup yapacak abi transitteki ay mars jupiter ikizler,bizim jupiter ikizlere girecekler...Ne oldu yine? Jüpiter marsa mı çarptı?
Bu herifler transfer işindeyken ava çıkacaksak kimseyi paylaşamayacak duruma gelinir rtaş çünku kimseye alamayacaklar.Cago diye bir hesap burada çok paylaşılıyor. Az önce de "Bak"lı şarkı falan paylaşmış. Eğer Benfica 20 istedi de askıya aldıysak kendisi de kolpaladı diyebilir miyiz?
Piyasası en düşük mevkii belki de bek nasıl 8-10m euro adam akıllı bir bek bulamıyolar anlam veremiyorumAbi hakkı devrim gibi adamsın,ezik bjkliye mi inandın senDevre arası BBden çıkıcam yalanıyla opsiyonlu Assignonla anlaşmasını bitiren adamı küçümsemeyin, çok pahalı kimseyi alamayabiliriz diyebilir günün sonunda.
2 ayda 2 transfer yapamayan adam anca beleşe kelepir topçu verirlerse alabilir.
20 m euro isteniyorsa ve geri adım atılmıyorsa neyin pazarlığını yapıyorsun sen hala.
Oyunculara verilecek bonservisle çöker o benim rızkım diyerekTam ayvayı yeriz o zaman
Bilerek yapıyor kopeklerNe zaman yabanci basinda haber ciksa bizim bok meydada direk negativ basan 2-3 kisi var
Kanmayin
Sen de haklısın hocam ama sırf görüşme var diye manalı mesajlı tweet atma işini çözemedim. İlerleyen, bitmeye yakın iş olur anlarım da.Bu herifler transfer işindeyken ava çıkacaksak kimseyi paylaşamayacak duruma gelinir rtaş çünku kimseye alamayacaklar.
yakınındaki herifler Seyrantepe TATLISES Kebap ve KÖFTE DE ekmek arası KÖFTE istemişler bizimkiler bu isteği çılgınca ve GS kültürüne aykırı bulmuşlarbellingham'ın babası menacerliğini yapıyor şu an jobe'un transferiyle ilgileniyor ondan sonra boşa çıkacak alcaz jude'u
listede adam kalmadi yeminle okan hoca simdi tahtaya yumruk atmis laptobu firlatmistir