Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.koc salaginin bile rezil kepaze bi baskanlik yapmasina ragmen takimi kulubu icin elinden gelenin en iyisini yaptigi asikar. Bokunu cikardi hatta ligi boka buladi herif pisliklerle şikelerle.

bizimkiler birak en iyisini yapmayi is yapan adamin onune tas koyuyor.

ben bu adamlarin kayitsiz sartsiz gsyi sevdigini falan asla dusunmuyorum, umarim dayak yiyerek yaka paca kovulurlar kulupten

A.koc salaginin bile rezil kepaze bi baskanlik yapmasina ragmen takimi kulubu icin elinden gelenin en iyisini yaptigi asikar. Bokunu cikardi hatta ligi boka buladi herif pisliklerle şikelerle.

bizimkiler birak en iyisini yapmayi is yapan adamin onune tas koyuyor.

ben bu adamlarin kayitsiz sartsiz gsyi sevdigini falan asla dusunmuyorum, umarim dayak yiyerek yaka paca kovulurlar kulupten
Kim dovecekki bunlari

Dursun ozbege,cenk ergune ve ibrahim hatipogluna büyü yapacağım,bir kağıda 14 yabancida istediğiniz 4 yabanci futbolcu ve yerlileri yazin.gerisni bana bırakn 🧙‍♀️

Cenkle İbrahim kardeşler acaba aralarında ne konuşuyorlardır şuan çok merak ediyorum

Bari VLOG falan çekseydik yutuba koyar izlenirdik ibraaam hihihihi diyordur Cenk

Bonuslar ile 25 milyon bonservisten anlaşmışlar,Fb sağlık kontrolüne beklerken Nesyri bugün saat 13.50 itibariyle hala tereddütteymiş. Ayrıca 6 milyon yıllık verilecekmiş. 4+bonus yazan şerrolar kılıfına uydurur tabi.

Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)

Hadi transfer dönemini bir şekilde atlattık diyelim. Ligde kan gövdeyi götürmeye başladığında bu çapsız cibiliyetsiz meymenetsiz mendeburlar bizim haklarımı nasıl savunacak? Yapılacak haksızlıklara kim dur diyecek? Bunlar açıklama yapsa biz bile ciddiye almayıp güleriz. Kime nasıl söz geçirecekler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt