Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.317
- 4.965
- 998
Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
Zenit başkanına söversem ceza yer miyim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
adalet herkese lazım ihtiyar kaç kişi ceza yedi bu şahıstan dolayı. 1 hafta dinlen varsa son sözünü alalım.Silsene kardeş sen beni kurtar
SebepŞaka dimi bu dediklerin?
Yok kaynak kokonat. Nerden buluyon bunlariZenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
O kaynak boktan ama gelmeyecek zatenZenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
Lan transferler olacak yazmiyim bakiyim bari hain herifadalet herkese lazım ihtiyar kaç kişi ceza yedi bu şahıstan dolayı. 1 hafya dinlen varsa son sözünü alalım.
açık seçik paylaşıyon bir de affı yok elveda ehtiyar.Lan transferler olacak yazmiyim bakiyim bari hain herif
Acaba şöyle güçlü kararlı başkanımız ne zaman olacak. Bizde malum teklif gelen herkes çok gitmek istiyor oluyor da.Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
Zenit başkanının ne suçu var sen adamlara 3 milyon ile gidersen adamlar napsinZenit başkanına söversem ceza yer miyim?
Onu göremedim. Alta girmiş bir anda. Aykut beni hipnotize ettiaçık seçik paylaşıyon bir de affı yok elveda ehtiyar.
şampiyonlar ligi parası-boey parası. geriye kalanı saymıyorum bile zaniolo'dan gelen az miktar vs.Nerede o paralar? Biliyorsanız paylaşın bizlerle. Biz bulamıyoruz çünkü gelen paraların nerede olduğunu?
Akşama bir Fish and Chips yiyeceğiz faturayı da kulübe sokacağız herkese girsin siz transfer bekleyin
Rennes kimin gidecegini teknik direktöre soracak bir ekip değil gibi. Amatör hıyar gelmek istemiyor işte.Doue'yi teknik direktör göndermekten vazgeçmiş.
Afedersin de Cenk ve İbrahim’le masaya otursam 2 dk da süzme olduklarını anlarım, adam da anlamıştır ve her türlü çakallığı yapar. Adama değil bizimkilere kızmak lazımZenit başkanına söversem ceza yer miyim?