G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
Bu işin sonunda kim alınırsa alınsın fena bir kazık yiyeceğiz. Orası çok belli artık.
Nasılda sallıyo o kadar belliki. Yok 400binmiş yok 12 milyon. Ne içiyorsa bende isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin sonunda kim alınırsa alınsın fena bir kazık yiyeceğiz. Orası çok belli artık.
Sana bisey demedim onurcum yukselmene gerek yok surekli cikan haberlere gore kendi yorumuyla birlikte bişeyler sıkıyor ortaya karışık.Bahsi geçen hesap Ertan'ın knkası. Bir şey bildiğini düşündüğün adamı at da biz de öğrenelim o halde. KAP açıklaması olmayan bütün haberlerin hiçbirinin doğruluğunu kanıtlayamayacağını bildiğin halde bunu yazmandaki amaç nedir tam olarak çözebilmiş değilim.
Ahmet Arif Kesen adlı üstada aitti." Helak ol yaglı surat" imzssı sana ki aitti hocam?
Dedi ve enter tusuna bastiAlayınıza ultrAslan
Klavye delikanlıları sizi

Telefonla aradım bizden biri çıktı galiba. Dursun Özbeki istifaya çağrıyorum iletebilirmisiniz diye sordum hemen ileticem falan dedi

Lan bari vlog mlog cekin masrafin bi kismi gitsinAnket acar misiniz
Bizim bitirim 2li bu hafta hangi ulkeyi gezecek diye