Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zamanki 16 milyon nere şimdiki 20 milyon nere. Piyasa geçen senenin bile 2 katı şuan. Euro'nun da enflasyonu olduğunu (+ futbol piyasasının) unutmayalım bence.
O zaman Euro yoktu zaten. Bülent Akın'a da 7 milyon dolar vermiştik yani gözümüzde büyümesin o para.

Höjbjerg 13 milyona gitti. Son senesi olanlardan, iyi scoutingle oyuncu alabilirsin, opsiyonlu kiralama zorlayabilirsin. Ama çıkarıp 20 milyon sayıp umarım katkı sağlar ya diyecek lüksümüz olmamalı bence. En Nesyri gibi transfer biz yapsak çok gerilirdim.

sergenciğim astroloji bilmek başka birşey
hayatı bilmek başka birşey

kan emici insanlara hiç bulaştınmı bilmiyorum

ne yaparsan yap bu kan emiciler hayatında olduğu sürece herşey daha beter bir hale gelir! istediğin kadar çırpın yine düzlüğe çıkamazsın

bunun tek çaresi kan emicileri hayatından söküp atmakdır

senin pür parlak yıldızlarını bile bu yönetim o ölücülüğe ile söndürür ne olduğunu anlamazsın

polyana olmaya gerek yok

Parlayan yıldız bu takımın koruyucusu Erden Timuru söndürdü bu kan emiciler

inan bu takımda güzel olan herşeyi söndürecekler

yapıları bu
Transferden ötürü dedim ben,açıkçası dursun ozbek şanslı bi yıla girdi🙂

O zaman Euro yoktu zaten. Bülent Akın'a da 7 milyon dolar vermiştik yani gözümüzde büyümesin o para.

Höjbjerg 13 milyona gitti. Son senesi olanlardan, iyi scoutingle oyuncu alabilirsin, opsiyonlu kiralama zorlayabilirsin. Ama çıkarıp 20 milyon sayıp umarım katkı sağlar ya diyecek lüksümüz olmamalı bence. En Nesyri gibi transfer biz yapsak çok gerilirdim.
20m euro vereceksek en iyisi olmalı kısmına ben de katılıyorum hocam. Sadece Jardele ödenen para şuanın 50m eurosu falan imkansız bi paraydı o zaman bile onu söylemek istedim. Hojbjerg zaten en çok istediğim adamdı orayı hiç açma kalbimde yara :)

Yerden göğe kadar hak veriyorum sana abi ama bende çok tutuluyorum bu adam iyi kötü Galatasaray taraftarının sorunu üç kuruşluk spor muhabiriyim youtuberım bilmemneyim diyen adamların Galatasaray’ı ve Galatasaray başkanını azına dolaması beni ayar ediyor bunun nedeni de taraftar kitlemizin sürekli goygoy şeklinde hakaret etmesi bu adamlarda görüyor bunu like uğruna onlarda sallıyor bu durum iyi bi durum dğeil bence Galatasaray taraftarı her zaman olduğu gibi saha içinde tütününde tepkisini koymalı üç kuruşluk adamlarla değil

Gazeteciliğe başladığında ve mülakata girdiğinde en mallarını en saflarını spor muhabiri yaparmışlar.
En pçlerini magazinci yaparmışlar.
Biraz aklı başında olanları emniyet muhabiri yaparmışlar
Çok zekileride siyaset muhabiri olurmuş

sorun direkt işe alımda başlıyor

Sergenciğim istisnadır :)
zaten son dönemde en aklı başında haberciliği bizim sergen yapıyor fotomaçda

Ne demek istediğini anladım ama doğru bir kıyas olamaz. Aradan 25 yıl geçmiş o dünya ile bugünkü dünya farklı
İkisini direkt kıyaslamıyorum. Demek istediğim kulüp rekoru kıracaksan, bu adam için rekor kırılır dedirtmeli. Orta sahaya çok harcayacağız dedik diye soru işaretli birine para bayılmayız umarım.

Yönetimlerin,başkanların gudubet olduğu çokça seneler yaşadık.bu ilk değil,son da olmayacak arkadaşlar.baskansiz,hocasız,forvetsiz şampiyon olduk.17 puanımız çalındı,yine 8 puan geriden falan geldik.okan hocayi destekleyen 3-5 adam bile yeterli,Galatasaray camiasının sırti yere gelmez.Erden Timur kendi sağlığı için dinlenmek zorunda,fatih hoca ve erden timur dışarıdan destekleyecek bol bol,bunu sezon ilerlerken göreceksiniz.

Tarihin ödenen en yüksek bonservisi Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.

Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.

Bu havada yağmur yağıyorsa sağ bekte gelir orta sahada gelir herşey olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt