- 26 Ocak 2021
- 41.091
- 40.355
- 3.078
Nesyrinin 2 katı kalitelisini 10 milyona almışken nesyri ye 22+3 rezalettir bu arada iyi soymuş sevilla tebrik etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla zaten 20ye aldı, üstüne enflasyon oldu, kaça verecekti?Nesyrinin 2 katı kalitelisini 10 milyona almışken nesyri ye 22+3 rezalettir bu arada iyi soymuş sevilla tebrik etmeli.
Birine fena para gömecez abi bu yaz,inşallah değerTarihin ödenen en yüksek bonservisi Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.
Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.
Adamın 1 senesi kalmamışmıydi admirim her türlü çok bence ya 25 milyon o paraya baskasıda alınabilirdi yani.Sevilla zaten 20ye aldı, üstüne enflasyon oldu, kaça verecekti?
Icardi güncel piyasada kac eder admirimSevilla zaten 20ye aldı, üstüne enflasyon oldu, kaça verecekti?
Hic transfer olmasatransferi kapatalım bari de boşuna oyalanmayalım
kasımda ibrasızlık bahar gelmeden seçim önümüzdeki yaza şimdiden hazırlanalım
taraftarın gazı alınmasını beklerken futbolcuların gazının haberini gördükYönetimin sağ beki Temmuz bitmeden açıklayıp taraftarın gazını alması lazım. Belli ki 8 numara işi daha sürecek.
Alim,kurban olurum. Darısı berkin, furkanimin,beratimin başına![]()
Kim meselaAdamın 1 senesi kalmamışmıydi admirim her türlü çok bence ya 25 milyon o paraya baskasıda alınabilirdi yani.
Cihan haspolatlıyı gördü bu gözler yine isyan etmedi, bu dönem harbi başka37 senedir bu takımı izliyorum sağ bekin bu kadar sorun olduğu başka bir dönem hatırlmıyorum.